2 vetélés után megpróbálnátok egy harmadik terhességet úgy, hogy még nincsenek meg a vizsgálati eredmények?
Figyelt kérdés
Egy missed ab és egy spontán vetélés után elküldtek néhány vizsgálatra. Ezek elég hosszasak lehetnek, fél éven belül biztosan nem lesz meg minden vizsgálat, mivel elég késői időpontokat kapok. Mégegyszer nem akarom átélni egy baba elvesztését. Ti türelmese várnátok, amíg meg lesz minden vizsgálat vagy próbálkoznátok mégegyszer, hátha "véletlen" volt a 2 vetélés?2010. febr. 21. 20:12
1/13 anonim válasza:
én várnék az eredményekre.
milyen vizsgálatokra küldtek el?
3/13 anonim válasza:
Nekem 2 vetélésem volt. Az első magától lerendeződött,a másodiknál már volt eü küretem. Idegileg kikészültünk mindketten,úgyhogy szerintem mi egyenlőre leállunk a dologgal. Bár eredetileg még egy mensit kellene megvárni és próbálkozhatnánk... A helyedben én nem tudnám kivárni a fél évet...:)
4/13 anonim válasza:
Én várnék, addig is kiméled a szervezetedet, hogy jobban felkészüljön majd a következő babára :)
5/13 A kérdező kommentje:
Endokrinológia, Immunológia, Trombophylia, TORCH, vércukor terhelés, ilyesmik. Én igaziból nem tudom mindegyikről, hogy mi. Trombophyliára, ahova kértem időpontot, kérdeztem, hogy mire számítsak? Vérvétel, vizelet vagy más vizsgálat? Azt a választ kaptam, hogy ezt még ők sem tudják, majd egy személyes beszélgetés után kiderül. Esetleg valaki tudja, hogy mit takarnak ezek a vizsgálatok?
2010. febr. 21. 20:25
6/13 A kérdező kommentje:
Mi is úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy most pihentetjük a dolgot egy ideig. Mindkettőnknek sok volt ez lekileg. Nekem pedig testileg is, mivel mindkettőt műszeresen fejezték be, és 8 hónap telt el a kettő között. Úgy gondoltuk, hogy ezt az évet lehet, hogy ki is hagyjuk. Csak szeretnék véleményeket kérni, hogy jól döntöttünk-e?
2010. febr. 21. 20:30
7/13 anonim válasza:
Szia!én háromszor vetéltem el,nekem is kell egy csomó vizsgálatra mennem.endokrinológián már voltam ott kiderült hogy pajzsmirigy alul működésem van!szóval legyetek türelemmel várjátok ki minden vizsgálat eredményét,az a biztos!sok sikert és kitartást kívánok nektek!
8/13 anonim válasza:
Várd meg az első vizsgálatot azután meglátod mit mondanak. Nekem is volt 2 vetélésem a tavalyi évben (márc, júl). Te még szerencsésnek is mindhatod magad hogy küldenek vizsgálatokra. Én váltottam orvost, de ő is csak annyit mondott hogy ha összejön jelentkezzek, és beágyazodást segítő hormontablettát kell szednem.
9/13 anonim válasza:
Ezek a vizsgálatok mind vérvételt jelentenek. A cukorterhelésesen nekem 6x vettek vért fél óránként.
Én 4x vetéltem el, és csak a 3. után küldtek el vizsgálatokra. A 3. után váltottam orvost, mert csak annyit tudott mindig mondani, hogy még mindig sok esélyem van egy terhességet kihordani. Végül nekem az derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok. Azóta már van egy egészséges, 11 hetes kisfiam.
10/13 anonim válasza:
igen, épp javasolni akartam, hogy nézzék meg a lisztérzékenységet is nálad, illetve még Candida gomba is okozhat elvetélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!