2 vetélés után megpróbálnátok egy harmadik terhességet úgy, hogy még nincsenek meg a vizsgálati eredmények?
Figyelt kérdés
Egy missed ab és egy spontán vetélés után elküldtek néhány vizsgálatra. Ezek elég hosszasak lehetnek, fél éven belül biztosan nem lesz meg minden vizsgálat, mivel elég késői időpontokat kapok. Mégegyszer nem akarom átélni egy baba elvesztését. Ti türelmese várnátok, amíg meg lesz minden vizsgálat vagy próbálkoznátok mégegyszer, hátha "véletlen" volt a 2 vetélés?2010. febr. 21. 20:12
11/13 A kérdező kommentje:
Lisztérzékenységet már néztek, az nem vagyok. Az a vizsgálat már megvolt az első vetélés után.
Köszönöm nektek a válaszokat! Remélem mihamarabb meglesznek az eredmények.
2010. febr. 22. 13:36
12/13 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok mint, te.
Annyi, hogy az első vetélésem tavaly áprilisban volt, műtéttel és a múlt heti is elhalt, ez magától oldódott meg, 6. hetes koraterhesség volt.
A dokim továbbbküldött kivizsgálásokra,mint téged, de azt mondta,hogy közben HAJRÁ, lehet próbálkozni.
Igazából én azt remélem,hogy mire megkapom az első időpontot, le is mondhatom, mert magamtól teherbe esem és meg is marad. :))
Csak pozitívan!!!
Nálam ez beválik.
Azt is hiszem, hogy oka van annak, hogy eddig nem jött a baba és persze nem testi, hanem lelki...
Ezeken dolgozom közben ;)
Sok sikert neked!!!
13/13 A kérdező kommentje:
Először úgy gondoltuk, hogy mi is bevállalunk egy harmadik terhességet, vizsgálatok ide vagy oda. De aztán nem merek kockáztatni. Félek egy harmadik vetélés lelki következményeitől. A körülményekhez képest egész jól tartom magam, persze más dolog, amit belül érzek és más, amit kifele mutatok, mert hát nem lehet mindig siránkozi. Sem magamnak, sem a környezetemnek nem tennék vele jót. Így most nyugszom lelkileg, türelmesen várom a vizsgálatok eredményét, kikapcsolódunk, szórakozunk, pihenünk. Aztán majd újult erővel bele vetjük magunkat év vége fele, vagy jövőre. De neked kívánom, ha ezt szeretnéd, hogy mire a vizsgálatokra mész, már sikrüljön újra és minden rendben menjen!!!
2010. febr. 23. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!