Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek mostanában Dr. Cseh...

Szültetek mostanában Dr. Cseh Erikánál? Milyen volt vele a szülés? Megvoltatok elégedve vele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szültem nála végül, mert nem volt vele jó tapasztalatom egy vizsgálat után.. (Írtam neki egy sms-t, amire választ vártam volna, - babám betegsége kapcsán, aki nála született volna meg - válaszra sem méltatott, így én otthagytam őt).
2011. máj. 9. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16-án szültem nála 6 hónapja. Én megvoltam vele elégedve. Amikor bementem a kórházba mert elkezdődött a vajúdásom akkor ő is jött. Én megvoltam vele elégedve.

2011. máj. 9. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már másfél éve szültem nála, de meg voltam elégedve vele. Megbízható orvos, nem pénzéhes, odafigyel a betegeire. Olyan nekem is volt, hogy sokára válaszolt sms-re, de nem lehet tudni, hogy éppen miért, pl. lehet, hogy műtött, vagy szülést vezetett le stb. Velem mindig korrekt volt. Az én szülésem indított volt (nem indult meg magától), komplikáció nem volt, így időnként bejött megvizsgálni, és a szülést vezette le. De kérdezz nyugodtan, hogy mi érdekel.
2011. máj. 9. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Az a lényeg, hogy nekem meghalt a babám, és írtam neki egy sms-t hogy bementem a hozzánk közeli kórházba, hogy elvetessem. És erre soha nem jött válasz. Se egy sajnálom, se semmi. Pedig előtte hozzá jártam. De ettől még biztos jó orvos.
2011. máj. 10. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én második vagyok. Sajnálom a babádat. Én csak jó tapasztalataim vannak a doktornővel. / hetes kontrollon mondtam, hogy nem úgy hízik a lányom mint ahogy kell. Most, hogy áprilisban újból voltam nála emlékezett rá és rákérdezett mi lett vele azóta.

Szülésnél nem várta meg, hogy baja legyen a babámnak hanem megcsászározott.

2011. máj. 10. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok, én is nagyon sajnálom a babádat!
2011. máj. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!