Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lassan letelik a 42. hetunk...

Lassan letelik a 42. hetunk es semmi jele a szulesnek. Kezdek elkeseredni h mi lehet a baj, vmi bevalt praktika esetleg?

Figyelt kérdés

amiket itt olvastam, nagyreszt kiprobaltam, meg a bábakoktel van hatra, de igazabol tartok tole...szerintetek?

es aki a 42.heten/utan szult, minden rendben zajlott es rendben volt mindkettotokkel?

2011. ápr. 29. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetném, hogy mi van veled azóta?

Használt a gyömbéres tea?

2011. máj. 3. 13:17
 12/13 A kérdező kommentje:

sziasztok....

nem, nem hasznalt semmi h magatol beinduljon...DE :)

majus 3-an vegre megszuletett a kislanyunk 42+2hetre...mar hetfon befektettek, de a foorvos azt mondta raer meg, varjunk h induljon magatol(42hetesen!!)...szerencsere a dokim nem hagyta annyiban es kedden inditotta...mar mentem a szuloszobara, amikor ratettek meg ctg-re es a baba szivhangja ugy le volt lassulva h azonnal vittek csaszarra, ketszer rajta volt a koldokzsinor a nyakan, ahogy beindult a szules es jott lefele a babus egyre jobban szorult a zsinor, ezert esett a szivhang es mar zold volt a viz is, de szerencsere jol vagyunk most mar mindketten...

jo egeszseget es boldog babazast mindenkinek es koszonom a tanacsokat meg a biztatast, jolesik ilyenkor minden jo szo... :)

2011. máj. 9. 06:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Tiszta szívből gratulálok! Én egy nappal előtted szültem 40+2 hétre, de már én is tűkön ültem. A 3. babánk aki fiú lett 3910 gr-al született és boldog egészséges kisfickó! Boldog szülinapot mindenkinek!
2011. máj. 13. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!