28hetes kismamák hogyan készültök a szülésre?
Tornázni nem tornáztam első babával se most inkább utánna futok
a kórházi csomag pár hete már kész van.
Jujj, na most jól rákérdeztél, mert épp azon aggódom, hogy még magamnak nem vettem semmit :(
A tornát illetően, háát...khm...:D van egy dvd-m, de még odáig sem jutottam el, hogy megnézzem, nemhogy tornázzak is....
Igazából megvan a lista, -netes- hogy mit vigyek a kórházba, de úgy gondolom, megvárom a 30. hetet és megkérdem az orvosom a vizsgálaton, hogy pl. hálóinget kell-e vinni, vagy ott adnak (mert akkor nem veszek annyit), meg egyáltalán ő mit ajánl, mit vigyek, mi az ami nem szükséges.
A te listád hogy néz ki?
29 hetes vagyok,csomagom még nincs,de még egy nnormális hálóingem sem..:S
Lassan megveszem magamnak is a dolgokat,mondjuk jövőhéten,hogy legalább legyen..:)
Tornázni viszont minden nap tornázok ,már a 12.hét óta..:))és emellett is 14 kg híásnál járok..
Sziasztok,
köszönöm a válaszokat. Sajnos én sem igazán tornázom, csak kegel gyakorlatokat igyekszem végezni naponta. Még alig vásároltam néhány dolgot a picinek, de már el akarom kezdeni, eddig csak nézegettem. Első babám lesz, ezért kicsit parázom, kislánny. Csak a neten nézgettem listákat a köv. oldalon:
Nézzétek meg ti is, sok egyéb jó irás is van ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!