Nagyon bánt hogy így gondolom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A baba farfekvéses, és nem biztos hogy megforudl a szülésig. Viszont ha császárral kellene világra hozni, akkor bűntudatom lenne. Úgy gondolom, (pedig tudom, hogy nem így van) hogy ha császárral születne meg, akkor nem én szülném meg, hanem igazából az orvosok hoznák világra. Miért gondolom ezt? :(2011. ápr. 14. 16:07
11/11 anonim válasza:
Én csak azért mert faros a baba nem vállalnék be egy császárt. Van olyan kórház, ahol faros gyereket is megszülhetsz simán. A dokik hozzáállásától függ. Viszont lelkiismeret furdalásod egyáltalán ne legyen, ha a te választott kórházadban automatikusan császároznak. A szülés egy természetes és egészséges folyamat, a császár meg egy komoly hasi műtét, tehát így többet szenvedsz a gyerekedért! Az orvos mindkét esetben csak kiszolgáló személyzet, semmi közük a gyerekedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!