Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hetes kontrollon odaadni a...

6 hetes kontrollon odaadni a pénzt az orvosnak?

Figyelt kérdés
Magánorvoshoz járok már a terhességem kezdete óta. Megbeszéltem Vele, hogy Nála szeretnék szülni. Összeget nem mondott, nem is beszéltünk róla, csak mondta, hogy rendben, semmi akadálya. Úgy 2 hét múlva fogok szülni és most kis változás állt be az anyagi helyzetünkben, nem biztos, hogy két hét múlva lesz 50ezer forintunk, amennyit Neki szántunk. Volt olyan köztetek aki a 6 hetes kontrollon adta oda a pénzt az orvosnak? Mit csinálnátok a helyemben? Igazából lehet már nem is tartom olyan jó ötletnek, hogy orvost fogadtam, mert nagyon sok jót hallottam fogadott orvos nélküli szülésről is. Tanácsokat várok, köszönöm
2011. ápr. 7. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is akkor adtam oda neki. Korábban valahogy nem volt rá alkalom. Azt meg hogy mi a kevés vagy a sok mindenki maga dönti el.
2011. ápr. 8. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak ha nagyon szűkösen van pénz, akkor az orvosnak fog a legkevésbé hiányozni, legalábis én azt hiszem.
2011. ápr. 8. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért tanácsolom, hogy a 6 hetes kontrollon add oda neki pénzt, mert addig meg tudod figyelni, hogy egyáltalán szülés alatt hogyan bánik veled, a kórházi napokban mennyire figyel rád! Pl. meglátogat-e, megkérdezi-e hogy kell -e valami, mi fáj, hogy érzed magad stb.

Mert ha esetleg odaadja a párod az 50ezret szülés után egyből, lehet, hogy lefog kakilni a doki, és törődni se fog veled.. Akkor meg, nesze neked fogadott orvos, bármennyire is volt aranyos előtte. Így meg nem hogy 50ezret nem érdemel meg, de még 1 centet se. [ez az én véleményem]

Viszont, ha tündi-bündi és mindent megtesz, ami tőle telhető, figyelmes, stb., akkor a 6 hetes kontrollra úgyis mentek és bőven elég neki akkor odaadni.

PLUSZ! Ha szülés után tárt karokkal várja a pénzt, én a helyedben akkor se adnék neki .. mert mindennek van határa. Még összese varrtak, de már várja a pénzt...

Jó egészséget nektek :)

2011. ápr. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!