6 hetes kontrollon odaadni a pénzt az orvosnak?
Én fogadott orvos párti vagyok mindenképpen.
A másik egyébként én is a hat hetes kontrollon adtam oda, mert egyrést előbb alkalom sem volt, másrészt addigra eldőlt valóban megdolgozott és jól a pénzért. Harmadrészt, addigra jött meg az anyasági, amiből őt finanszírozni akartuk.
Mi a varratszedéskor adtuk oda, de ha az nem kellett volna, akkor mi is a hat hetes kontrollon adtuk volna át.
A magánrendelőjébe hívott, ott hatszemközt elintéztük a dolgot, a kórházban hiába jött be hozzám minden nap, mégsem volt olyan alkalom, hogy ott borítékoljak. Nem is szívesen őrizgettem volna annyi pénzt ott....
Akkro kevesebbet adsz neki és kész, nem fog éhen halni, mondjuk 10 ezret.50 ezer amúgy is egy kicsit sok.
Én mind a 2x a 6 hete kontrollon adtam
11 éve 10, 2 éve 20 ezeret, uagyanaz volt az orvos.
Azt mondjuk firtatnám, hogy a mai világban magánorvosnak mennyire sok vagy kevés az 50.000 ezer, de mindegy. Nem ez volt a kérdés.
Én is a 6 hetes kontrollon adtam neki oda. Nekem mondjuk felszívódó varratom volt, így a varratszedés elmaradt. Viszont amikor szülés másnapján bejött hozzám beszélgetni, megnézni, akkor én mondtam neki, hogy a többit majd lerendezzük a kontrollon. Nem volt belőle semmi probléma.
Szia!
Nekem a külső varratokat a kórházban (utolsó nap) szedte ki a doki. 4 szem közt voltunk, nyilván várta a pénzt. Mondtam neki, hogy 6 hetes kontrollon tudom odaadni a pénzt. Semmi gond nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!