Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az mennyire gáz, ha a fogadott...

Az mennyire gáz, ha a fogadott orvosnak a 6 hetes kontrollon fizetek?

Figyelt kérdés
Nem fogja azt hinni szülés után, hogy nem akarok neki pénzt adni?
2011. szept. 16. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mind a 2x akkor adtam oda pénz
2011. szept. 16. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:

előző

adtam oda a pénzt

2011. szept. 16. 13:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Én mindkét szülésem után a 6 hetes kontrollon fizettem. Fel se merült bennem, hogy a kórházba pénzt kéne, hogy hozzon a férjem. Nem csak a szülésért, hanem a problémamentes szülésért vagyok hálás, ami nem derül ki a szülés után 3-4 napon belül.
2011. szept. 16. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Én kórházban adtam távozáskor, de sokan adják a kontrollon. Viszont ezt meg lehet beszélni vele, hogy tudja mikor kapja. Simán előhozni, és megmondani, nem szégyenlősek, hidd el, beszélnek erről máskor is.
2011. szept. 16. 13:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! :-)
2011. szept. 16. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Engem a hazajövetel napján megvizsgált, ő engedett haza. Én mondtam, hogy nem úgy készültem.

Erre mondta, hogy semmi gond.

Szerintem ez nem olyan dolog, amit nem lehet megbeszélni.

2011. szept. 16. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mindkétszer a varrat szedéskor adtam neki oda a pénzt.
2011. szept. 16. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi kedden jöttünk ki a kórházból és következő héten 7főn ugrottunk be a hálapénzzel és ajándékkal.

Úgy voltam ezzel a dologgal, hogy "megnéztem", mennyire foglalkozik velem majd a szülés után is.

Meglepődve tapasztaltam, de még 7végén is bejött 3× megnézni, hogy jól vagyok-e. Átnézte a kartonomat és legalább 1 órát ott ült az ágyam mellett és beszélgettünk.

Nagyon rendes volt. Megérdemelte a hálapénzt!

2011. szept. 16. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát sztem furcsa, varratszedéskor szokták adni.
2011. szept. 16. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Varratszedéskor szokták szerintem is viszont van egy ismerősöm aki 1,5 éve szült a SOTE-n és azt állítja, hogy neki nem volt varratszedés császár után. :O Én is csaszis vagyok de az ÁEK-ben szültem és én akkor adtam oda a pénzt amikor varratszedésre mentem hozzá a héttel szülés után.
2011. szept. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!