6 hetes kontrollon odaadni a pénzt az orvosnak?
Magánorvoshoz járok már a terhességem kezdete óta. Megbeszéltem Vele, hogy Nála szeretnék szülni. Összeget nem mondott, nem is beszéltünk róla, csak mondta, hogy rendben, semmi akadálya. Legkésőbb szombaton fogok szülni és most kis változás állt be az anyagi helyzetünkben, nem biztos, hogy lesz 50ezer forintunk, amennyit Neki szántunk. Volt olyan köztetek aki a 6 hetes kontrollon adta oda a pénzt az orvosnak? Mit csinálnátok a helyemben?
Mindenképp odaadjuk Neki a pénzt, csak inkább a kontrollon szeretnénk, addigra az anyasági támogatás is megérkezik, és azt kapná meg.
A kolléganőmék a 6 hetes kontrollon adták oda, sőt a barátnőim nagy része is akkor. Én is akkor akartam, de úgy alakult, hogy végül a szülés utáni 3. napon, mikor kiszedte a varratokat, és hazaengedett, akkor adtam neki oda.
Szerintem ráér bőven a 6 hetes kontrollon.. és ha nem tudtok most 50 ezret adni, akkor adj neki 30-at, és kész.
Én ilyenkor mindig azt sajnálom, mikor azt a pénzt odaadjuk a jómódú dokinak, és a saját gyerekünk elől "vesszük el"... :(( Ennek ellenére csináljuk.. :( Én is adtam :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!