Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hetes kontrollon odaadni a...

6 hetes kontrollon odaadni a pénzt az orvosnak?

Figyelt kérdés

Magánorvoshoz járok már a terhességem kezdete óta. Megbeszéltem Vele, hogy Nála szeretnék szülni. Összeget nem mondott, nem is beszéltünk róla, csak mondta, hogy rendben, semmi akadálya. Legkésőbb szombaton fogok szülni és most kis változás állt be az anyagi helyzetünkben, nem biztos, hogy lesz 50ezer forintunk, amennyit Neki szántunk. Volt olyan köztetek aki a 6 hetes kontrollon adta oda a pénzt az orvosnak? Mit csinálnátok a helyemben?

Mindenképp odaadjuk Neki a pénzt, csak inkább a kontrollon szeretnénk, addigra az anyasági támogatás is megérkezik, és azt kapná meg.

2011. ápr. 27. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A kolléganőmék a 6 hetes kontrollon adták oda, sőt a barátnőim nagy része is akkor. Én is akkor akartam, de úgy alakult, hogy végül a szülés utáni 3. napon, mikor kiszedte a varratokat, és hazaengedett, akkor adtam neki oda.

Szerintem ráér bőven a 6 hetes kontrollon.. és ha nem tudtok most 50 ezret adni, akkor adj neki 30-at, és kész.

Én ilyenkor mindig azt sajnálom, mikor azt a pénzt odaadjuk a jómódú dokinak, és a saját gyerekünk elől "vesszük el"... :(( Ennek ellenére csináljuk.. :( Én is adtam :((

2011. ápr. 27. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, máskor is.
2011. ápr. 27. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Bőven ráér a 6 hetes kontrollon, én is azt tettem, sőt az ismerős körből szinte mindenki. Az a normál, ahogy én tudom. A pénzt meg ne a babától vedd el, hanem a dokinak adj kevesebbet. Úgyis borítékban adod oda. Akkor nem tud szólni érte, ha kevesli, legközelebb meg már nem is fog emlékezni, ha mégis és szóvá teszi, akkor jó lesz másikat keresni a következő szülésre.
2011. ápr. 28. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
És a kórházban szóljak Neki, hogy majd a kontrollon fogja megkapni a pénzt? Nem szeretném, hogy ha esetleg varratszedés lesz és nem kap akkor azt hinné, hogy nem is fog...
2011. ápr. 29. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak annyit kérdezz maximum, "Doktor úr, akkor 6 hét múlva kontrollon találkozunk?" A dokik jobban tudják, hogy mikor kell várni a pénzt, mi azt mi gondolnánk :) Nem kell ezzel foglalkozni. Max annyit utalhat, hogy szeretné, ha mielőtt hazamész, még találkoznátok, de akkor sincsen semmi, ha akkor nem találkozol vele, vagy nem akkor adod oda. Kár ezzen agyalni.
2011. ápr. 29. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!