Azok, akik terhesseg alatt nem kivantak a szexet: szules utan megvaltozott ez az allapot?
Szülés után 4 hónappal tért vissza a kedvem hozzá, vagy talán addigra rendeződtek a hormonjaim...egyszerűen terhesen féltem, hogy baj lesz (még ha tudtam is, hogy nem), és kényelmetlen is volt minden testhelyzet, szülés után meg nagyon nehéz volt anya üzemmódból átállni nő üzemmódba...
De most megint minden tök jó! S bár türelem kellett ehhez, de azért csak javult a helyzet!
Egy dolgot viszont ne vegyél komolyan: ha valaki azt írja, hogy márpedig én szexistennő voltam terhesen is és szülés után már 2 héttel is, és mindent megadtam a páromnak, és te hülye vagy, ha nem ezt teszed! Sajnos nem mindenki működik így, és ha nálad sem így van, akkor beszéld meg a pároddal (reméljük normális férfi és megérti, az én párom nagyon normálisan kezelte)!
Nem szabad, hogy még a stressz is rád telepedjen, amiatt mert esetleg rosszul érzed magad, mert nem megy a szex egy ideig!
Nekem az elején, szoptatás mellett furcsa volt a szex, mert volt, hogy folyt a tejem is...ááá...tiszta illúzióromboló volt. Olyankor nem tudtam koncentrálni, úgy meg nem megy a szex...
De átértékeltem magamban a helyzetet, és tudtam, hogy most ez egy ilyen időszak, jelenleg a babám a legfontosabb, most neki kell leginkább megfelelnem. A párommal pedig átbeszéltünk mindent, mert tudom, hogy neki is vannak szükségletei...viszont nekem szerencsém van a a férjemmel, mert ő mindig azt mondta, hogy ezt közösen vállaltuk, így közösen vészeljük is át. :)
A helyzet pedig folyamatosan javult, egyre inkább visszatért a kedvem a szexhez. Szóval türelem kellett hozzá.
Már a terhesség legelején lecsökkent a szex iránti vágyam. Nem mondom, volt egy pár nehezebb hét is közöttünk emiatt, amit nem dörgölt az orrom alá, de éreztem, hogy a párom kissé magába zárkózott. A pánik tört rá, hogy lehet ez már így is marad örökre, és ezt évekkel később vallotta be.
A szülés után 2-3 hónappal kezdtem regenerálódni szexuális téren, de nem volt még az igazi, mert folyt közben nekem is a tejem, és a seb is húzódott. Szóval nyugi, mindenki megküzd ezzel, csak kevesen vallják be. A "terhesen és szülés után 2 héttel szexistennő" legendában én sem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!