Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak nem hiányzik a terhessé...

Másnak nem hiányzik a terhesség alatti kényeztetés? A terhességem alatt apa nagyon vigyázott rám pl ne cipeljek mit kivánok mit hozzon be a konyhából mit csináljon meg helyettem stb. Mióta megszületett a pici ez 1 kicsit megváltozott. Másnál is?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 22:33
 1/3 anonim válasza:
84%

igen nálunk is ez volt bár nekem utána is sok mindent meg tett a férjem ha kértem, most megint sőt még jobban megint babánk lesz :)

imádtam és imádok kismama lenni :)

mindenk máshogy viszonyul hozzám hozzánk

2009. nov. 9. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon hiányzik, főleg a gondtalan élet, hogy van egy kisbabád a pocakban, ami már létezik, de gond még nincs vele, nekem inkább ez hiányzik. Apa most is mindent megtesz, csak most már kérni vagy könyörögni kell:-)

Elsőnek gratu!

2009. nov. 10. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanúgy segít a férjem, ha terhes vagyok, ha nem. Szerencsém van? :) :)

Amúgy irodista vagyok/voltam, és a kollegáim akartak állandóan segíteni. Kb egy mappát nem vihettem át a másik szobába. Ez engem baromira idegesített, mert nem beteg voltam, hanem terhes. Nagyon jó terhességem volt, semmi gondom nem volt, végig remek formában voltam, tornáztam, lépcsőztem, stb, én csak növesztettem egy pocakot. Kb az utolsó hónapra sikerült meggyőznöm a kollegáimat, hogy ha segítség kell, úgyis szólok. Amúgy aranyosak voltak, nem bántom őket :)

2009. nov. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!