Kedves Anyukák! Milyen változásokat hagy a női testen, testben a gyermek szülés?
Őszinte válaszokat várok, arra, hogy akik szültek már milyen változásokat tapasztaltak a testükön?
Fel akarok készülni mindenféle testi változásra, ezért szeretném tudni, hogy mi változik a nő testen és mi marad meg olyannak mint a szülés előtt?
9:26 Nekem a császár következtében van egy 13cm csik bikinivonal alatt,de ez majd eltünik állitólag.
Csak megnyugtatásnak írom, nem tűnik el :D Mért is tűnne? :D
Nekem 20 hónapja ott van és ha eddig nem tűnt el ezután sem fog. Ugyan olyan vastag, pirosas-rózsaszínes mint mikor először láttam. Persze van akinek nem piros, de eltűnni nem fog soha a heg.
Általában tényleg változik a test: csíkok, hurkák stb...
De van ellenpélda is. Barátnőm Szilveszter éjszakáján lett terhes ikrekkel. Ehhez képest a következő szilveszteri bulin ugyanaz a szűk ruha volt rajta, gyakorlatilag néhány hét alatt visszanyerte az eredeti formáját. Sem a melle, sem a bőre nem változott. Pedig nem tett érte semmit.
Én sajnos már nem voltam ennyire szerencsés, csípőben erősebb lettem, és a mellem minden gyerek után egyre nagyobb maradt. B kosarasról D kosarasra változott.
Nekem a súlyomon, alakomon nem sok minden változott. Combon, fenéken van narancsbőr, de ez előtte is megvolt. Mellek kicsit megereszkedtek, és van rajtuk néhány csík is. Icipicit talán nagyobbak maradtak, de melltartó-méret nem változott.
A lábaim viszont 2 számmal nagyobbak lettek, 36-37-esről 38-39esre.
Lábakon nekem is lettek lilás hajszálerek.
Ami pozitív, hogy azóta sokkal kevésbé szőrösödök (lassabban nő), gondolom hormonális változás.
Két gyerek után rossz: csíkos a hasam:) és pár csík lett a mellemen, igaz a tej miatt 2kosarat nőttek a "lányaim"
2hónappal a 2után a bőr még ami "POCIT" képez.
Jó: lett alakom, elől deszka, hátul léc voltam. Most lett csípőm, két nagy cici.
Amúgy aki nem ismer nem hiszi el, hogy 2gyerekem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!