Milyen változásokat okozott a testeteken a hüvelyi szülés? Nem a hízásra gondolok.
Kínos erről beszélni, de muszáj megkérdeznem. Nekem elég fura lett ott minden. Pl a pukit nehéz visszatartani :( Ha szorulásom van, sokkal jobban fáj, mintha szűkebb lenne a nyílás azóta. A pisilés is elég kellemetlen, mert összevissza folyik minden irányba :(
Néha csinálok intim tornát, de nem lett jobb semmi. A szexről nem is beszélve!
Nem tudom ha most ennyi változáson mentem át, akkor mi lesz ha még 1-2 gyereket szülök. Még rosszabb?
Nekem csak aranyerem lett semmi más.
Pedig szakadtam rendesen, jól összefoltozott a doki ott bent.
Na ha ez megnyugtat én nemcsak a pukit nem tudtam visszatartani!
Rendbejössz ne félj! Természetesen ha ismét szülsz ezek a problémák ismét előhozakodnak egy darabig, aztán megint rendeződik. Adj időt magadnak és a testednek.
Igyál gyümölcs-zöldség turmixot, ettől garantáltan elmúlik a szorulás és ha szoptatsz a tejnek is nagyon jó.
Boldog babázást!
Szia!
Nekem a tüsszentés okozott gondott, ert egy pici vizelet mindig becsurgott. (De ahogy a neten nézegettem, más is volt ezzel így.) Szóval végeztem az intimtornát (t2-3 hónapi naponta), aztán megszűnt.
Kicsit ide passzol, ezért ha megengeded leírok vmit:
Fájásaim hajnalban jöttek, 10-kor már szülőszobán voltam, és 16:31-re lett meg a babánk. Amíg varrt a doki, a férjem kapta meg a lányunkat.
Közben én "türelmesen" vártam, hogy a dokim összavrrjon, de nagyon remegtem. Azt hittem fázom, de mondták, hogy ez a fáradság jele, próbáljak nem remegni. Megpróbáltam, nem ment...
A dokim ere azt mondta: - Pedig jó lenne, ha visszatartanám a remegést, mert így nem tud úgy összevarrni, hogy olyan legyen, mint volt!
Azért sikerült neki, mert úgy higgyétek el, a szülés utáni 2 órában,amikor együtt lehettünk már hármasban, ültem, és úgy tettem cicire a babát.
Röviden ennyi.
Üdv!
Sziasztok!Én 5 héttel ezelőtt szültem,de szerencsére nem tapasztaltam hasonló dolgokat...egyenlőre.(aranyér,vizelet-és pukigondok) Viszont nem bírtam ki és már többször meglestem magam,hogy milyen változások történtek és kicsit aggaszt a látvány.A hüvelybemenet látványosan nagyobb lett,viszont odabent minden olyan mint korábban.Ez fura..és én is gyakran agyalok azon,hogy mi lesz a többi csemete után...:(
Biztosan lesznek még változások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!