Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen változásokat okozott a...

Milyen változásokat okozott a testeteken a hüvelyi szülés? Nem a hízásra gondolok.

Figyelt kérdés

Kínos erről beszélni, de muszáj megkérdeznem. Nekem elég fura lett ott minden. Pl a pukit nehéz visszatartani :( Ha szorulásom van, sokkal jobban fáj, mintha szűkebb lenne a nyílás azóta. A pisilés is elég kellemetlen, mert összevissza folyik minden irányba :(

Néha csinálok intim tornát, de nem lett jobb semmi. A szexről nem is beszélve!

Nem tudom ha most ennyi változáson mentem át, akkor mi lesz ha még 1-2 gyereket szülök. Még rosszabb?

2009. febr. 8. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak aranyerem lett semmi más.

Pedig szakadtam rendesen, jól összefoltozott a doki ott bent.

2009. febr. 8. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mikor szültél? Mert egy darabig szülés után én is így éreztem magam. 3-4hónapig,de azóta egy kis vizelet csepegésen kívül nincs más panaszom. Lassan 6hónapja lesz hogy szültem. Repedtem én is belülről,kint meg vágtak,de úgy össze varrt a dokim,hogy nem is látszik.
2009. febr. 8. 11:35
 3/7 A kérdező kommentje:
4 hónapja szültem, engem is vágtak, varrtak, de nem volt semmi vészes ami miatt ekkora változások lennének.
2009. febr. 8. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ha ez megnyugtat én nemcsak a pukit nem tudtam visszatartani!

Rendbejössz ne félj! Természetesen ha ismét szülsz ezek a problémák ismét előhozakodnak egy darabig, aztán megint rendeződik. Adj időt magadnak és a testednek.

Igyál gyümölcs-zöldség turmixot, ettől garantáltan elmúlik a szorulás és ha szoptatsz a tejnek is nagyon jó.

Boldog babázást!

2009. febr. 8. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hüvelyi szülésem volt,az egyik gátmetszés nélkül,de semmit nem változtam ott lent(a férjem szerint sem).Én végig végeztem az intim tornát,az aranyerem se jött ki,és a szex is rendben van.Szorulásom soha nem volt,lehet,h én a szerencsések közé tartozom.
2009. febr. 8. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a tüsszentés okozott gondott, ert egy pici vizelet mindig becsurgott. (De ahogy a neten nézegettem, más is volt ezzel így.) Szóval végeztem az intimtornát (t2-3 hónapi naponta), aztán megszűnt.

Kicsit ide passzol, ezért ha megengeded leírok vmit:

Fájásaim hajnalban jöttek, 10-kor már szülőszobán voltam, és 16:31-re lett meg a babánk. Amíg varrt a doki, a férjem kapta meg a lányunkat.

Közben én "türelmesen" vártam, hogy a dokim összavrrjon, de nagyon remegtem. Azt hittem fázom, de mondták, hogy ez a fáradság jele, próbáljak nem remegni. Megpróbáltam, nem ment...

A dokim ere azt mondta: - Pedig jó lenne, ha visszatartanám a remegést, mert így nem tud úgy összevarrni, hogy olyan legyen, mint volt!

Azért sikerült neki, mert úgy higgyétek el, a szülés utáni 2 órában,amikor együtt lehettünk már hármasban, ültem, és úgy tettem cicire a babát.

Röviden ennyi.

Üdv!

2009. febr. 9. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én 5 héttel ezelőtt szültem,de szerencsére nem tapasztaltam hasonló dolgokat...egyenlőre.(aranyér,vizelet-és pukigondok) Viszont nem bírtam ki és már többször meglestem magam,hogy milyen változások történtek és kicsit aggaszt a látvány.A hüvelybemenet látványosan nagyobb lett,viszont odabent minden olyan mint korábban.Ez fura..és én is gyakran agyalok azon,hogy mi lesz a többi csemete után...:(

Biztosan lesznek még változások.

2009. febr. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!