Aki csak megfogja a pasit a gyerekkel, az hogy törődik a picivel?
Láttam hasonló esetet én is és undorító! Az ilyen nőket meg akik üvöltenek a babájukkal, halál büntetéssel büntetném!
Szerintem aki csak munka alól akarja kihúzni magát meg a pasit megfogni, az nem anya és el kellene venni tőle gyereket. Az ilyen biztosan nem tudja eltitkolni, hogy nem szereti a gyermekét.
Honnan veszed, hogy mindenki megfogja, aki nem akar dolgozni? És honnan gondolod, hogy aki nem akar dolgozni az nem lehet jó anya? Aki meg ténylegesen így tesz (megfogás céljából), az gusztustalan.
Hogy mondjak valamit, én sem voltam jó "adófizetö" állampolgár, bejelentve eddig keményen 3 hónapot dolgoztam. Mivel grafikus vagyok, ez a munka elég rapszódikus, hol van megbízás, hol nincs. Ha úgy vesszük én is egy "eltartott" vagyok, voltam az állam szempontjából. És nem is akarok bejelentett munkát. Párommal közös döntés volt a baba, megfogtam én elötte a kinézetemmel, személyiségemmel, nem kellett ehhez harmadik személy. És nem elfogultságból, de szerintem (mások szerint is) jó anya vagyok (egyelöre).
Semmi összefüggés nincs szerintem ezek között a dolgok között. Söt, 3 év múlva jön a testvér is, micsoda kiakadás lesz, már várom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!