Mit jelent fogyatékos gyerekkel álmodni, aki rángatózik, az emberek kinevetik, és odamegy hozzá valaki megfogja a fejét és akkor pár méterre felemelkednek a földről és lebegnek? Mit jelent?
A legfontosabb ember az életemben -volt barátom-ezt álmodta: fogyatékos gyerek feküdt a földön, és mintha epilepsziás rohama lett volna rángatózott, körülállták a felnőttek és nevettek rajta. Majd megérkezett a barátom, odament a gyerekhez, kinyújtotta a kezét, megfogta a gyerek fejét, koncentrált és a gyerek megnyugodott, nem rángatózott tovább, majd a gyerekkel együtt a barátom felemelkedett a földről pár méterre és ott lebegtek. Ez mit jelenthet?
Ezt a szakításunk után pár nappal álmodta, tudni kell róla, hogy ő soha nem álmodik, ha mégis előfordulna nem emlékszik rá. De erre az álomra tisztán emlékezett.
Egy ezotériában járatos személy szerint a barátom egy magasabb szintre emelkedett spirituális szempontból. Sikerült elengedni azt ami eddig visszahúzta, és ezáltal már fentebbi szintre lépett.
-Ő félt mindig attól, hogy egyedül marad, ahogy szakítottunk egyedül maradt, majd valószínűleg az álom hatására, és az ezotériában jártas személy megerősítése alapján arra jutott, hogy mivel velem szakított, és egyedül maradt már nem fél az egyedülléttől, ezért tudott fentebbi szintre lépni.
Sajnálom, hogy tiszta szívemből szeretem ezt az embert, és ő egy álom miatt még inkább elzárkózik előlem, mintha én lennék a mumus aki eddig hátráltatta.
Ez tényleg érdekes. Valami fontosat jelenthet!
Szerintem menj el egy olyan helyre ahol álomfejtésekkel foglalkoznak és kérdezd meg.
Nemhinném hogy kapnál itt olyan választ ami valóban a megfejtés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!