Ha kap az ember beöntést, akkor biztos nem fog jönni "más" is a gyerekkel?
Én úgy szégyellném, ha ott becsinálok (persze tudom, hogy nem kéne ezt szégyellni), hogy félek, hogy nem merek majd teljes erőből nyomni.
Ezért kérdezem
Ha kapsz beöntést akkor nem fog jönni semmi a gyerekkel.
Ezt ne szégyeld!
Az első csemetémmel kaptam beöntést, mégis odasikerült a gyerek mellé... A doki tök diszkréten szólt a szülésznőnek, hogy törölje le.
Ketteskével nem kaptam beöntés, egy icipici jött.
A beöntésnek egyébként az lenne a lényege, hogy legalább 15 percig bent tartsd. Viszont akinek akkor van az első élménye, az nem valószínű, hogy ilyen sokáig bent tudja tartani. Szóval szerintem egy tök fölösleges dolog.
Nem is minden kórházban adnak rutinszerűen, meg rá is kérdeznek (már ahol), hogy volt-e az elmúlt 12 órában székleted, milyen volt. Azért, mert elég sokszor a szülés úgy kezdődik, hogy anyának megy a hasa...
Ha úgy érzed, hogy ez gátolna a nyomásban, akkor tényleg kérjél. Egyébként ez mindennapos a szülészeten, látják, hogy jön és egyből letörlik, nem csinálnak ügyet belőle, Apa meg úgyis a fejednél áll, semmit nem fog látni ebből.
Egy jó tanács, én is kaptam és tényleg így van: Beöntés után ha ülsz a wc-n és már úgy érzed, hogy nincs több...na akkor vagy a felénél. Kicsit állj fel, lépj néhányat és még jönni fog.
Én nem bírtam volna 15 percig tartani, kb.háromszor mentem vissza pedig azt hittem végeztem:) Mi lett volna ha nem kapok beöntést bele sem merek gondolni.
Off:Ezt a nem lát semmit apuka mert a fejednél van dumát úgy nem szeretem az enyém a fejemnél állt de basszus premier plánba látnak mindent, a lábzsákban van a lábad hálóing felhúzva még én is láttam volna ha nem csukom be a szemem.Szóval apuka csak akkor nem lát semmit ha elfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!