Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha kap az ember beöntést,...

Ha kap az ember beöntést, akkor biztos nem fog jönni "más" is a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Én úgy szégyellném, ha ott becsinálok (persze tudom, hogy nem kéne ezt szégyellni), hogy félek, hogy nem merek majd teljes erőből nyomni.

Ezért kérdezem

2011. márc. 10. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is kaptam, bírtam is tartani pár percig, de mégis éreztem, hogy szülés közben jött egy kevés. Nems zóltak, szépen letörölték és kész. Akkor és ott az volt a legkisebb gondom és nem éreztem cikinek. A doki meg szülésznő meg biztos látott már ilyet, újat nagyon nem mutatunk neki. Úgyhogy ne izgulj ezen.
2011. márc. 10. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a beöntés ellenére is jött minden.amikor ott fekszik az ember ez a legkevesebb, de tényleg, ellene ugy sem tudsz tenni semmit. a szülésznő nagyon diszkrét, nekem még a férjem is takarított amikor nem volt bent a szülésznő.
2011. márc. 10. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálam nem volt idő a beöntésre, és nem történt baleset szóval ne aggódj nem törvényszerű :)

De én is megkérdeztem vajúdás közben hogy mi lesz ha baj lesz, a szülésznő csak mosolygott hogy nem én leszek az első és nem is az utolsó (ja, ráadásul nem fogadott szülésznő volt) :)

2011. márc. 11. 09:20
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Nekem a szülésznő azért is ajánlotta a beöntést, mert nem csak kitisztít, hanem a melegvíz lazító és fájdalomcsillapító hatással is bír. Persze ha bent tudod tartani. Így én fogom kérni.

30+1 h km

2011. márc. 11. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is kaptam beöntést, és nem vettem észre, hogy bármi is kijött volna a babán kívül, bár a toló fájások eléggé olyanok voltak, mintha nem a babát kellett volna nyomni, hanem mást, úgyhogy meg is kérdeztem, hogy biztosm hogy nem fog más is jönni? Erre mosolyogtak és mondták, hogy nem.
2011. márc. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!