Illik rákérdezni, hogy mennyi pénzt kér a fogadott orvosom a szülésért? Vagy amennyit mi gondolunk/tudunk annyit adjunk neki?
Köszönöm a válaszokat.
Ajánlás útján kerültem az említett dokihoz, nem én akartam "menő" orvost alkalmazni. Sajnos vidékről költöztem fel Budapestre, és csak fizetős helyen vállaltak el, mivel a bejelentett lakcímem vidék.. Mikor elkezdtem hozzá járni nem tudtam, hogy felkapott orvos, sőt eddig még a nevét sem hallottam sehol sem...
1 kórháznál próbálkoztam, onnan egyből elhajtottak, mondván nem kötelesek ellátni.. Több helyre nem mentem, ajánlották az említett orvost, és onnantól hozzá járok.
Köszi a válaszokat.
03-18 10:05:
Nem tudom hogy szoktak e 50.000-et kapni a szülésznők. Szerintem nem vagy csak nagyon ritkán, mert az orvos sem szokott többségében 100.000Ft-ot kapni egy szülésért.
Úgy is az ember dönti el hogy mennyit ad, függetlenül attól hogy mit mondanak neki. Természetes hogy ha nincs megelégedve a kismama, akkor kevesebbet ad a szülésznőnek/orvosnak, de én eddig minden ismerősömtől/barátomtól azt hallottam akik Bp-en szültek (függetlenül hogy melyik kórházban) hogy a szülésznő 100%-ig ott volt.
Arról nem is beszélve hogy vidéken a szülésznő elkér 20ezret akkor miért lenne nagy csoda hogy Bp-en többet mondanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!