Illik rákérdezni, hogy mennyi pénzt kér a fogadott orvosom a szülésért? Vagy amennyit mi gondolunk/tudunk annyit adjunk neki?
Dr. Kisfalvi István. A magánrendelője az Oxivit rendelőben van, Bp, II. ker. A szülésem a SOTE II-n lesz.
Ha tud vki tarifát, örülnék neki :-)
Az a válaszoló, akinek az ismerősénél megjegyezte a doki, h nála 120 ezer a szülés, és "csak" 60-at adtak: ott mi történt? Hogy reagálta le az ismerősöd? Remélem nem adtak neki még pénzt..
A barátnőm 1 hónapja szült (vidéken) az ő orvosának is 10 ezer a magánrendelése, és 50-et adott a szülésre (császáros)!
Nem kérdezte meg ,csak adta!
Én tényleg nem akarok bántó lenni, de hogyha már egy felkapott orvost választották magadnak, akkor igenis számíthattál rá, hogy nála bizony 100ezer egy szülés. Ha pedig te erre nem tudsz ennyit szánni, akkor más doktorhoz kell járni, olyanhoz akit meg tudsz engedni magadnak.
Egyébként meg hogyha fiatal vagy, minden rendben, nincsenek kockázati tényezők, szerintem felesleges is magánorvoshoz járni.
Mondom úgy, hogy egy felkapott belvárosi rendelőben dolgozom asszisztensként.
Szülésznőt érdemesebb választani, mert ő TUTI ott lesz.
Én elég hamar rákérdeztem a dokimnál hogy mennyiért vállal szülést (SOTE II). Szerintem sokkal jobb előre tisztázni, mivel a többség nem a szülés hónapjában fogja kispórolni azt a pénzt. Az én dokimnál egy havi rendelés (mely magába foglalja az UH-t, megvizsgál és "dumál"-> nagyon segítőkész) 10.000Ft. Szülésre átlag 70.000-et szokott kapni azt mondta.
Én a szülésznőtől is megkérdeztem hogy mennyit kér és azt mondta hogy általában az orvosnak adott pénz felét szokták kapni.
Úgy gondolom hogy nővéreknek és egyéb segítőknek max egy desszertet adok, de azt is csak akkor ha tényleg normálisak hozzám és segítőkészek. Ha nem akkor semmit sem kapnak...
Szülésznőnek a dokinak adott pénz fele???? Ez durva! Ezek szerint a szülésznők 50.000-t is kapnak??? Mi, amikor meg voltunk vele elégedve, és 4 órát volt bent (első szülés), 20000-t adtunk a szülésznőnek, aztán amikor épp csak ránk nézett kb. 3x a 2,5 óra alatt, és csak a kitolásra jött be (negyedik szülés), akkor 5000-t (hogy lássa, hogy baromira nem voltunk megelégedve). Ezt azért nem gondoltam volna! Épp elég, hogy a dokik így lenyúlják a kismamákat (tisztelet a kivételnek, az enyém nem ilyen volt), de mostmár a szülésznők is? Ez nagyon gáz!
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!