Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes kismama vagyok....

39 hetes kismama vagyok. Tervezett császárral fogok szülni szerdán. A gyöngyösi kórházban. Mikor szedik le a kötést? És meddig nem érheti víz a sebet? Ha esetleg más is pont jövőhéten szül gyöngyösön az is írjon.

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szeptemberben szültem császárral. A kórházban 4 napig voltam, a hazamenetel után egy héttel szedték ki a varratokat, kötést. Addig nem nagyon érhette víz, bár elkerülni nem tudod, a kötést is csomószor kell cserélni, mert a ragasztó nedvességet kap és leesik.

2009. febr. 20. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. febr. 20. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia

é 6hónapja szültem, illetve volt császárom,kedden,szombaton mentünk haza és hétfőn volt a varrat szedés.és igen, víz ne nagyon érje.de majd úgyis elmondják

sok boldogágot

2009. febr. 20. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én júniusban szültem tervezett császárral. Péntek reggel volt a műtét, szombat reggel lábra állítottak, és irány a zuhanyzó. Ott leáztatták a kötést, utána a sebet is jól le kellett mosnom, majd saját lábamon visszadöcögtem a szülészeti intenzívre! Délután kiszedték a katétert a húgycsövemből, majd vasárnap a vágás két oldalából is kihúzgálták a csöveket. Addig elég kegyetlen volt minden mozdulat, főleg a fölülés, de ha már minden csőtől megszabadítanak, napról napra jobban leszel. 7 napig voltam kórházban, csütörtökön reggel (mielőtt hazamentem) szedték ki a varratokat.

2009. febr. 20. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
szia!én nem a gyöngyösi korházban szültem!nekem kapcsok voltak a hasamban és azt már a 3.nap kiszedték és engedtek haza a korházbol!lehet hogy hozzájárult az is hogy karácsony volt
2009. febr. 21. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!