37 hetes kismama vagyok. És császárral fogok szülni (érzéstelenítéssel). Milyen lessz utánna először felkelni? Nagyon fáj?
Nem szépítem a dolgot...nagyon fáj. De megéri, én 5 hónapja szültem császárral de a kislányomért bármikor újra végigcsinálnám. Amúgy szó szerint percről percre jobb lesz. Reggel császároztak, este kérdezte a nővér, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót, de nem kellett.
Az első felkelés nagyon nehéz, de minél többször gyakorlod, annál hamarabb menni fog. Engem 12 óra elteltével keltettek fel.
Elnézést, hogy belekérdezek a kérdezőtől, de azt szeretném tudni, hogy mivel programozott lesz a szülés, mikor végzik a műtétet? Úgy értem hányadik hétben?
Én aggódom, nehogy meginduljon a szülésem műtét előtt mert a második is császár lesz. Normálnak indult de császár lett belőle.
Az elsőnél pedig kegyetlen volt az első felkelés és az utána lévő pár nap, de akkor ott nem azzal foglalkoztam hanem a kisfiammal.
Szerintem Te is így leszel ezzel majd meglátod :)
Elnézést, hogy belekérdeztem
Üdv: 30 heteske
Utolsó vok.
A katétert amikor kiveszik kicsit kellemetlen de nem fáj.
Tényleg úgy van ahogy az előző válaszokban írták. A pozíció váltás a nehézkes. Amikor felkelsz és mászkálsz azt azért ki lehet bírni. Én hamar felépültem, 3 hét után már hasizmoztam is. Azért a 12 órás hiába vajúdás sokkal rosszabb volt a fájdalom szempontjából, meg pl én tudtam simán wc-ni mig a gátsebes anyukák nagyon szenvedtek körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!