Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek tudom természetes...

Szerintetek tudom természetes úton siettetni a a szülés megindulását? Nem túlhordás esetén, hanem a 36. betöltött hét után.

Figyelt kérdés

A dokik szerint nagyon nagy babám van, 3 és fél kiló felettre saccolják most, egészséges, fejlett. Én zárt vagyok, de a méhnyakam rövidült már egy picit (mint az előző babánál, de ő pici volt és 39 hetesen jött világra 2 és fél kilóval) görcseim nemigen vannak, pedig 3 hete nem szedek már magnéziumot. ellenben vizesedek mint egy lufi olyan vagyok, szétszakad a derekam, 25 kiló pluszt cipelek, itthon gályázok pihenés helyett (a 3 évesem exra aktív és velem van egész nap, segítségem nincs), aludni 5 hete nem tudok, kb 3-4 órákat naponta és iszonyú fáradt vagyok, egész nap iszom hogy kicsit kevésbé dagadjak be, ennélfogva 5 percenként pisilek, a hasam nem hajlandó repedni, hanem a bőröm folyamatosan feszít és megőrülök a csak a ruha hozzáér, eredetileg 58-as derekamból lett 115 centis haskörfogatom...

nem akarok én rosszat a babának, de a doki szerint jöhet már ha akar, szerintem meg pláne...mit lehet tenni hogy elinduljon kifelé így szép finoman? szexen kívül...

2011. márc. 9. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha vizesedsz, ne sétálj, inkább pihenj, lépcsőzni pedig bárki bármit mond, nem szabad, elveszed a babádtól az oxigént. Szerintem a legjobb ha a babával beszélsz, hogy jöjjön úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen. A mérés sokszor téved, lehet, hogya sokkal kisebb a baba, ne siettesd még, lehet, hogy még muszáj lenne maradnia az egészséges fejlettsége érdekében, ezt innen kintről nem tudjuk megítélni. Ha már 39 hetes vagy, esetleg gondolkodhatsz a szexen, de előbb ne siettesd.
2011. márc. 9. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát siettetni nem igazán tudod, akkor jön amikor a baba és a szervezeted kész áll rá.

Én 41. hétre szültem a kislányomat, 40. héttől bent feküdtem a kórházban, el tudod képzelni, hogy mindent kipróbáltam, hogy időre érkezzen a pici.

KIPRÓBÁLTAM: szex, lépcsőzés, forró fürdő, málnalevél tea,hashajtás, homeopátia, bábatea (nem a koktél,hanem a tea változat: gyömbér, szegfűszeg, vasfű, fahéjból jó erős főzet), 20 km-es gyalogtúra, guggolások, torna stb. És nem jött hamarabb! 1 héttel túlhordtam.

Egyik este spontán beindult a szülés és 3.740 gr-al pikk-pakk meglett a gyönyörű kislányom! Nem bánom, hogy így alakult, tudta ő, hogy mikor akar jönni, úgyhogy siettetni nem lehet őket!

Minden jót

3 hetes baba anyukája

2011. márc. 9. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzek mint te. Ma vagyok 39+3 és nekem is 3500g-ra saccolták a 36.héten, de nekem 2 kicsi gyerek van itthon.

A következőket tudnám tanácsolni:

-amíg nem érett rá, addig fejre is állhatsz, úgyse jön ki. Látod mennyien próbálkoztak, és mégsem. Én se kíméltem magam, hátha hamarabb jön, mint a tesói (38+5 és 38+6)

-a szextől is csak kizárólag akkor indul meg, ha érett a méhszáj

-ne siettesd, mert sokkal nagyobb baj lehet belőle.

-a saccolásról annyit, hogy a fiamat 3600-nak mérték, és 2980-nal született.

-tudom, milyen iszonyatos minden percben arra várni, hogy megszülessen. Már majdnem 3 hete ezt csinálom (én hülye).

-ismerősök körében azt tapasztaltam, hogy a nagyon-nagyon várt babákat túlhordják. Úgyhogy próbálj megnyugodni, egyél sok főtt krumplit és csalánteát (vízhajtók), kenegesd levendulaolajjal a pocakod, és próbálj arra gondolni, hogy visszasírod még a pocakot (mondjuk nem ekkorát), és milyen szép, egészséges babácska növekszik benned.

2011. márc. 10. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Megint én. Még egy dolog: a málnalevél teát ésszel idd, csak napi 1-2 bögrével, mert nagyon leviszi a vércukor szintet. Én 3 napig rosszul voltam, mire rájöttem, mitől van. Erre nem sok helyen hívják fel a figyelmet.
2011. márc. 10. 13:29
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2011. márc. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!