Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés megindulását mindig...

A szülés megindulását mindig hasmenés előzi meg? Azt olvastam a szervezet öntisztitásba kezd mikor itt az idő. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát az én szervezetem nem kezdett öntisztításba, az tuti. :)
2010. nov. 24. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem mindig, de gyakori! Nem észrevehető, nem is hasmenés, inkább csak gyakori ürítés! Nekem fel sem tűnt, mert a vas miatt gyakran jártam vécére!
2010. nov. 24. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem a fájások kezdete után kb. 2 órával nagyon kellett WC-re mennem kétszer egymás után. (Nem hasmenés volt.) Ezért a kórházban beöntést sem kaptam, a természet elintézte.
2010. nov. 24. 10:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt hasmenésem, de tényleg sokaknál előfordul.
2010. nov. 24. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, kétszer szültem.
2010. nov. 24. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem nem hasmenésem volt, de egy kellett... aztán kórház, és beöntést sem kaptam mert kiürültem még otthon. pedig egy egész napig feküdtem míg meglett a babóm :)
2010. nov. 24. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát hasmenés nem volt, de félóránként voltam a dolgomat intézni, és összesen elég sok alaklommal.

Mégis kaptam beöntést. Igaz, hogy ez reggel volt, és csak éjjel szültem meg.

2010. nov. 24. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
2* szültem, és nálam igen. Az 1. szülésnél bent voltam már a szülés előtt, és éjjel rámtört a kakilhatnék, ültem a wcn, összehúzódások közepedte, aztán észrevettem, h vérzés is van, és első pillanatban úgy megijedtem félkómás állapotomban, h "Istenem! vérzek". Aztán a következő pillanatban jót nevettem magamon, hisz ez már nem baj.
2010. nov. 24. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem hajnalban volt hasmenésem, és estére megszületett a fiam.
2010. nov. 24. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem mindig az de nagyon gyakran elöfordul nekem mind 2 terheségemnél volt!És nekem még az tünt fel hogy mind 2terheségemnél kb a 38.héten kezdödött el
2010. nov. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!