Hogyan lehet a szülés megindulását siettetni?
meleg vizes fürdő,szex,guggolás is hatásos lehet.de nekem semmi nem segített csak egy kemény hidegfront.igy is 1 héttel hordtam túl a fiam,pedig a végén már szekrényt is tologattam,minden nap felforgattam 2 * a lakást,de nem akart időre kibújni.
könnyű szülést és sok egészséget kívánok Nektek
3 hós kiscsóka anyukája
40. hét betöltése után:
Jó meleg vizes ülőfürdővel, lépcsőmászással (ezt inkább csak a kórházban javasolnám, vagy ha van melletted valaki, mivel be is vizesedhetsz tőle), szeretkezéssel (a spermiumok a méhszájon beindíthatják, ha már egyébként is itt az ideje), valamint saját tapasztalatom, hogy a szülés lelki dolog. Amint képes vagy "elengedni" a babádat, amint készen állsz a szülésre, az esetleges fájdalmakra, és a picikéd fogadására, a dolgok villámgyorsan beindulnak... :)
21:31-es válaszoló vagyok:
Én is túlhordtam a picikémet, és beindítottak oxitocinnal, és burokrepesztéssel. Fél napig szinte nem történt semmi, alig voltak fájásaim, aztán beraktak kádba, meleg vízbe. Ott már kezdtek alakulni azok a fájások. De akkor indultak be a dolgok igazán, amikor a mellettem lévő szobában felsírt egy abban a percben született baba...
Én is elsírtam magam, és elsuttogtam a kisfiamnak, hogy most már nagyon szeretném átölelni, és azt sem bánom, ha fájni fog... Sokkal jobban hatott ez a pár szó, mint a liter oxitocin... Másfél óra múlva megszületett a kisfiam. :)
Szia! Nem tudom, volt-e hozzá köze, de én jún. 25-re voltam kiírva, jún. 24-e este 9-kor megittam a szülésindító koktélt, éjfélkor kezdődtek az összehúzódások rögtön 6 percesekkel, 25-én reggel 10:05-kor pedig megszületett a kislányom... :)
Ezt ittam meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!