Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés megindulását mennyi...

A szülés megindulását mennyi idővel előbb lehet érezni? Van olyan, hogy csak úgy hirtelen beindul a vajúdás, vagy minden esetben vannak sejtető jelek mondjuk már előző nap?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok, és a férjemnek nemsokára el kell utaznia egy napra. Jelenleg egyáltalán nem érzem, hogy közeledne a szülés.

Emiatt érdekelne, hogy is van ez!?

2009. jan. 22. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a szülés beindulása előtt egy héttel, és a szülés előtti éjszaka is elment a nyákdugó.Először csak egy kevés, majd a szülés előtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehető, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyű ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.
2009. jan. 22. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem semmi jele nem volt.A kiírt napon mentem vizsgálatra és közölték 3 újjnyira nyitva vagyok mehetünk szülni.De nekem maga a szülés sem fájt.Én csak kellemetlennek mondanám nem fájdalmasnak.Neked is ilyen könnyű szülést kívánok!
2009. jan. 22. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmi előjel nem volt. Hirtelen erős két szorítás a pocimban és már folyt is el a magzatvíz, mehettünk szülni.:)
2009. jan. 22. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A 10.29-es vagyok.Szerintem ne görcsölj rajta,mert a végén mér tényleg megszülsz!Inkább beszéld meg a picúrral,hogy várja meg apát amíg hazajön!
2009. jan. 22. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha így áll a dolog, megmondom a férjemnek, hogy csak szülés után menjen, addigra már itt lesznek a rokonok.

2009. jan. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!