Nagyon fajdalmas a rendes szules? Milyenek a fajasok? Szuro, hasito, esteleg gorcs szeruek? Es kinek mennyi ideig tartott a szules?
15.42-es
Akkor bizonyára kedves kérdező Te sem úgy gondoltad ahogy.... talán rosszul fogalmaztál a császárról és nem akartál megsérteni senkit.....
Én asszem a kérdésedre is válaszoltam, kérdezted, hogy milyenek a fájások, le is írtam Neked, akárcsak már százezren ezen az oldalon. Nem érzem, hogy kioktattam volna bárkit is.
Egyszerű: ki így szül, ki úgy,a végeredmény ami igazán fontos és persze, hogy egészséges legyen mind a mama mind a baba.
Úgysem Te fogod eldönteni hogy szülsz....hacsak nem celeb vagy,akkor lehet.
És egyébként ezer film is van fent a neten, ha annyira kiváncsi vagy.
És szerintem Te vagy a tegnapi kérdező, aki a császárral borzolta a kedélyeket.
Ennyire unatkozol?
Tudod, mi a jó a szülésben?
Hogy ha már elindul, akkor tudod, hogy előbb-utóbb itt baba lesz! Fájdalom szempontjából ez azt jelenti, hogy akármennyire fáj, tudod, hogy két napnál tovább biztos nem fog tartani. De valószínű inkább, hogy egy napig sem.
Tudod, hogy ha elkezdődött, akkor hamarosan vége is lesz, és bónusz!!: nemsokára meglátjátok egymást.
Nem olyan, mint egy hátfájás, vagy egy fejfájás, hogy nem tudjuk, meddig tart, és mikor újul ki.
Ez 9 hónapig biztos nem kezdődik újra :)
O.K. Sok sikert!
De különben nem mindig olyan fájdalmas.
Nekem mostanában hat ismerősöm, szült, és egy maga azt mondta, hogy nagyon könnyű szülése volt, három kicsit gondolkodott és azt mondta, hogy nem volt vészes, csak egy mondta, hogy ..hát, elég nehéz volt. meg egy császár, ő is állva fogadott mindenkit, a baba meg a nagyágy közepén békésen aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!