Nagyon fajdalmas a rendes szules? Milyenek a fajasok? Szuro, hasito, esteleg gorcs szeruek? Es kinek mennyi ideig tartott a szules?
Az utolsókkal értek egyet.
18 óra vajúdás után császároztak. A 18 órát szinte végig mozdulatlanul kellett tűrnöm. Sem azt, sem a császár utáni napokat, heteket nem kívánom senkinek.
Legyen szerencséd, szülhess természetesen, és kívánom, h mozoghass! Mozdulatlanul feküdni és úgy szenvedni rettenetes!
egyszoval nem mindenkinel egyforman mukodik, szerintem az orvoson mulik, hagyja e szenvedni a not.minek? ha megallapitsak hogy nem tudna rendesen megszulni?na mindegy. lehet hogy o szerencsesebb volt mint mas nok.
azt hogy majd en hogyan fogom a picit vilagrahozni titok, es tudom en is hogy nem lehet befolyasolni, csak remelni tudom hogy nem csaszarral.mondom, ne nem a fajdalomtol, en a vagastol felek. nyilvan en is csak emberbol vagyok es vannak felelmeim.
A legelső császáros vagyok.
Van akinél az utlsó pillanatban derül ki a császár, azért hagyják szenvedni, akinél viszont már előre tudják, hogy az lesz, neki azért kell, hogy a baba felkészüljön a megszületésre, ne érje sokk, hogyha nem muszáj. Kutatások igazolják, hogy ha csak ki van "kapva" a pocakbol azt nehezen dolgozza fel és a későbbiekben okozhat problémát. Amíg vajudunk, felkészül a külvilágra és olyan hormonok szabadulnak fel benne, amik segítik hozzászokni a kinti világhoz.
Nem kell félne d a szikétől mert nem is fogod látni! Azt sem tudod majd mikor vágtak! SEMMIT nem érzel ott lenn annyira nagy nyomás lesz a gátona baba feje miatt.
annyit fog mondani a doki valószínű h most ne nyomd egy kicsit tartsd vissza...akkor mestzenek majd de pillanat az egész.
Kedves kérdező!
Ne mond azt, hogy a császáros SZÜLÉS(!) nem szülés! Tulajdonképpen nem is tudod mi az, hisz nem élted át.
Én császárral SZÜLTEM a kisfiamat de mivel rendes szülésnek indult 14 órát vajúdtam és csak a leges-legvégén vittek a műtőbe.
És igen, pokolian tud fájni a vajúdás, és iszonyúan kimerítő, bár vannak szerencsésebbek akiknek rövidebb ideig tart, illetve a fájdalomküszöbük magas.
Szóval szerintem akkor alkoss véleményt ha majd átélted valamelyiket a két SZÜLÉS-forma közül!
Üdv: 32 hetes
kicsit a gátmetszésről: nekem volt, nem tudom mivel, és mikor csinálta, nem éreztem és nem hallottam semmit belőle, párom mondta hogy hallotta ahogy elvágta, de én a végén kérdeztem a dokitól,amikor nekiállt varrni, hogy volt vágásom?
Szóval ennyit erről, nem éreztem abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!