Nagyon fajdalmas a rendes szules? Milyenek a fajasok? Szuro, hasito, esteleg gorcs szeruek? Es kinek mennyi ideig tartott a szules?
Vegyél egy fitness labdát, ülj rá terpeszben és rugózgass, így laza lesz a gáttájékod, mire szülsz, és könnyebben meglesz a baba. Hastánc is nagyon jó.
Amit a filmekben mutatnak, az tényleg baromság. Fehér nők általában nem is jajgatnak, max. kiáltanak, mint a küzdősportoknál, az erőkifejtés miatt.
Hazugság lenne azt mondani, hogy nem fáj.
A vajudás rettenetesen tusd fájni, nekem úgy indították meg, egyből 2 percesek voltak, piszkosul fájt. Igaz, hogy időben nem volt vészes, 4-5 óra alatt meglett.
A tolófájások szerintem sem vészesek, azt tökre ki lehet bírni. Előtte a vajúdás a gáz. Nekem a hasam alja fájt, és a szeméremcsontom. Milyen érdekes, hogy ez is egyénenként változó.
Szülés után nekem már semmi bajom nem volt, örültem, hogy túl vagyok rajt. Természetesen megéri, mert egy kis tündért kaptunk érte!!!
Hamar regenerálódtam, és a kórházban sem éreztem rosszul magam, ha jó a szobatársad, akkor ki lehet bírni, meg úgyis jönnek a látogatók!
Könnyű szüléstr kívánok!
görcsölt már be a vádlid? kb ugyan olyan érzés, csak a hasadban. Ehhez tudnám a legjobban hasonlítani.
2 gyerekes
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
látod van, aki fordítva gondolkodik :)
nem kell tartanod semmitől
Szia!
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha a tesód császárral szült, akkor azt is kellene tudnod, hogy a császáros is vajudik végig, egészen a kitolásig, ha csak nem sürgősségi volt(bár mind a kettő?). Le lehet pontozni nyugodten, de a császárosok védelmében szólok. Mindkét babám csáazárral született, és az elsővel 13 órát, a másodikkal 9 órát vajudtam. Az egyik faros volt, ami nem lett volna akadály, de a kicsim keresztbe tette a lábát, a második végig harántfekvésben volt. Úgyhogy az, hogy a császár nem szülés, kicsit dúrva. Nekünk is ki kell tágúlni és végig kell vajudni. Szerintem neketek könnyebb, mert kinyomod, és elmúlik a fájdalmad, max a gátseb fáj, ami nem összehasonlítható egy nagy hasi műtéttel. Nem akartam senkit megbántani, de végig kellene gondolni, mielőtt kijelentjül, hogy a császár nem szülés.
Az utolsó válaszó szívemből szólt!
Én sem terveztem,hogy "kiműtsék" a babámat belőlem,ahogy te írod,de ezt hozta az élet.
És ugyanúgy világrahoztam a kisfiamat,mint az,aki hüvelyi úton szül, és amit remélem másodszorra lesz alkalmam átélni.
A szülés!!! után 3 napig azt hittem belehalok,de túl vagyok rajta,sikerült!
És büszke vagyok rá,hogy én adtam életet a gyönyörűséges,csupa mosoly babámnak!
Aki nekem ezekután azt mondja,hogy a császár nem szülés,kívánom élje át azt a (szerintem) poklot,amit a következő pár nap jelent.
7 hós kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!