Mennyi időm lehet még? Az arcom és a szám már egy picit fel van püffedve, pocilakóm 2 napja nagyon keveset mozog és totál lent érzem.
A szeméremajkaim kicsit zsibbadnak és szerintem duzzadtak is. A csípőm feszül, nagyon. A székletem igen laza és sűrűn megyek pisilni is. Igaz, hogy még csak a 35. héten vagyok, de az uh adatok alapján 2 hét 2 nappal idősebb a babám.
Mire készüljek? Nem keményedem, mert rengeteg mg. ot kell szednem, veszélyeztetett terhes vagyok, 1 ujjnyi nyitott méhszájjal. Jah és fogytam is 1kg t.
Őszintén szólva, nem bánnám ha megszületne. Bár nem bocsájtanám meg magamnak, ha esetleg valami baja lenne amiatt, hogy 35. - 36. hétre születne. Csak amilyen mozgékony tudtam lenni, most annyira bénának érzem magam. Megmértem, a pocakom is cmben lejjebb ment. vagy 3 cmt.
És tegnap éjjel is éreztem hogy totál lent van. (lehet olyan, hogy a buciját éreztem a pocakom és a szeméremcsontom közötti részen kidudorodva?
En is igy voltam a 35. hettol kezdve. Most 40 hetes vagyok, az az mara vagyok kiirva...semmi jele hogy a kis pupak ki akarna jonni :)
Szoval kitartast, es nagyon boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!