Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem nagyon mozog az egyébként...

Nem nagyon mozog az egyébként mozgékony babám. Nálunk már hóviharok vannak. Lehet, hogy a hidegfronttól van? 35 hetes a pocilakóm

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 18:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az van, lehet szerintem mert az én kicsikém ma majdnem kinyúlt a hasamon keresztül olyan erőseket bokszolt vagy rúgott.Amúgy én is ma furcsán éreztem magam.18 és fél hetes kismama
2008. nov. 22. 18:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van valami időváltozás,reggel fejfájásra ébredtem és én is alig érzem a bébikét.Én is az időre fogtam.Már feküdtem mindenhogy,simogattam,de nem akar olyan fürge lenni,mint szokott.22hetes km
2008. nov. 22. 18:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, mert nekem meg nem akar mozgolódni. :( Csak nagyon keveset nyomja magát és ez aggaszt.

2008. nov. 22. 18:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Az első komment az 1. Válaszolónak ment. :)
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Na akko r nem vagyok egyedül,nekem is alig alig,söt talàn mindlssze 2-3 alkalommal,akkor is csak egész finomakat rugott...

26 hetes kismami

6/16 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Ha aggaszt inkább nézesd meg magadat, hogy megfelelő-e a pici oxigénellátása. Inkább menj feleslegesen, mint későn.

További kiegyensúlyozott babavárást!

2008. nov. 22. 18:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tegnap még nagyon-nagyon élénk volt és kedden nézték, akkor még rendben volt minden. Előfordulhat, hogy baj van? :(

2008. nov. 22. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Első válszoló vagyok úgy értettem hogy nálunk is van hóvihar és nálam így változott mert nekem tegnap volt lusta ma meg túl mozgékony, szóval kinek így kinek úgy van hatással az időjárás.
2008. nov. 22. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és első vagyok megint nem lehet baj ha valamicskét mozog, akkor lenne szerintem ha egyáltalán nem mozogna.
2008. nov. 22. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Szia! Én írtam, hogy inkább menj be, mert lehet, hogy valamiért nem kap elég oxigént. Ijesztgetni nem akarlak, de tavaly sajnos 36 hetesen történt a baj, mert a pici belekeveredett a köldökzsinórba. 1-2 órája nem éreztem a mozgását mikor bementünk, de segíteni már nem tudtak. Ezért inkább menj 10-szer feleslegesen. Nálad biztos minden rendben lesz!
2008. nov. 22. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!