Nem nagyon mozog az egyébként mozgékony babám. Nálunk már hóviharok vannak. Lehet, hogy a hidegfronttól van? 35 hetes a pocilakóm
Köszönöm szépen!
Bevallom, megijedtem és lefeküdtem az ágyra (jobb oldalamra, mert azt utálja :) ) és most 5 perc alatt rugott 9-et. Az jó, nem?
Akkor biztos minden oké!!! Azért, ha előfordul mégegyszer, hogy kevesebbet mozog beszélj a dokival, mivel lehet, hogy a köldökzsinór miatt nem mindig kap elegendő oxigént.
Köszönöm az együttérzést!
Most újra babát várok a 32. héten járok. Úgyhogy értem az aggódást!
Neked is sok boldogságot a picihez, s könnyű szülést!
Megfogadom a tanácsodat és, ha ennél is kevesebbet mozog, akkor azonnal megyek az ügyeletre, egyébként pedig hétfőn mindenképp orvos.
Sok boldogságot! :)
És mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Nálunk is hóvihar van, és az én babám is alig - alig rúg egyet. Tegnap előtt pedig egész nap viháncolt. Azért is ültem le a gép elé, mert kíváncsi voltam, hogy más is tapasztal -e ilyet. Ezek szerint igen :-)
Mindjárt más a közérzetem.
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!