Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A többi pocilakó is belassult...

A többi pocilakó is belassult a hidegfronttól?

Figyelt kérdés
Legalábbis remélem, hogy az enyém attól. Egész éjszaka mozdulatlan volt, pedig máskor nem hagy aludni, és ma reggel is csak apa simijére rugott 1-2 gyengécskét.29 hetesek vagyunk.
2008. okt. 17. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi a 32. hétben járunk, de ma mi sem vagyunk valami aktívak. Motoszkálások vannak, de nem olyan erős mint szokott lenni. Igazából ilyenkor már helye se nagyon van akkora lendületet venni, de biztos, hogy a front is befolyásolja. Én is nyomott vagyok, gondolom ez rá is hat.

Nekem azt javasolták, hogy figyeljem meg, hogy mennyi idő szükséges 10 magzatmozgáshoz és ha ez 2 órán belül megvan akkor biztosan nincs baj.

Próbáld ki :)

2008. okt. 17. 07:55
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A magzatmozgást hogy kell figyelni? Ha egymás után gyorsan 4-5 pici mozdulat van az annyinak is számít, vagy mozgási periódusokat kell számolni, tehát ez esetben egynek számít? Remélem értitek.

2008. okt. 17. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok.

Ha olyan "remegés" szerű, akkor egynek számít, ha "sorozat rugás" (az én fiam azt is tudja), akkor többnek.

Tarts ki biztosan nincs baj:)

2008. okt. 17. 08:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! akkor ma számolgatok.
2008. okt. 17. 08:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen, az én babám is belustult. Éjjelente nem hagy aludni, ma viszont az egész éjszakát átaludtam, reggel meg is voltam ijedve, de aztán jelzett, hogy itt van, nyugi. Megérzik ők is a frontokat. Minden jót!34 hetes kismama.
2008. okt. 17. 08:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem, azért délutánra élénkebb lesz. :)
2008. okt. 17. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a 34. hétben vagyok és az én babám a melegfrontokat nem szereti. Hozzá kell tegyem, hogy én sem... Terhesség előtt imádtam a meleget, most viszont gyűlölöm, állandóan nyűgösen telnek a melegebb napok. Lehet, hogy a baba is ezt érzi, de olyankor alig-alig jelentkezik, viszont lehűléskor pörög!
2008. okt. 17. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam nem lassult be, rugdos ugyan úgy, néha majd ki szakad az oldalam. És olyan jó baba, hogy éjjel mindíg hagy aludni, egyszer sem keltett még fel! Amikor reggel felkelek, akkor ő is jelentkezik, és egész nap aktív. Nem tudom, talán létezik, hogy meg tudja különböztetni a nappalt és az éjszakát?

Üdv 36 hetes pocakos

2008. okt. 17. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám is kevesebbet mozog ma, meg már tegnap se volt túl aktív. Mondjuk én se úgyhogy gondolom az időnek köszönhető.:)

35 hetes kismami

2008. okt. 17. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Már második napja lustizik az én kislányom is, inkább este fél 11 körül indul be, de akkor sokszor hajnali 1-ig pörög. Aztán szinte egész nap semmi. Persze eddig sem volt egy nagyon aktív baba, de most aztán tényleg szinte semmi. Napközben egy-egy apró mozgás van (főleg az elmúlt 2 napban), de olyan picik, h el kell rajta gondolkodnom, h tényleg Ő volt-e.

Már azon is gondolkodtam, h talán készülődik vmi (38 hét 2 naposak vagyunk) v vmi baj van, de igazatok lehet, a hidegfrontnak is betudhatom. :)

Tehát no para! :) Bár az én babómra kár alapoznod, mert amilyen kis lustaság a lelkem... (apjára ütött) :))

Ha tényleg nagyon nem mocorog, keresd fel a védőnődet v egy dokit (akár az ügyeletre is bemehetsz), h hallgassák, nézzék meg a picit! Ne aggódj, elküldeni nem fognak, és jobb félni, mint megijedni, nem igaz? ;)

2008. okt. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!