a másodiknál volt egy fél órás időszak egybefüggő fájásookal, amikor már kiment az első adag eda hatása, de a szülésznő még nem nyomta be a másodikat, helytte labdára ültetet, hogy táguljak
na az a fájdalmom olyan írtózatosan falatkaparó volt:-((
2011. febr. 27. 00:15
12/15 anonim válasza:
Igen, fogadj. En 39 ora vajudas utan kaptam a megvalto tut a hatamba. Aztan Oxytocint is mert nem tagultam - az oxitol sem...de nagyon jo volt, mert mar totalkaros voltam. Csaszar lett a vege ugyan, de jo volt, hogy benn volt a tu, hiszen a 44. oraban 4cm-nel tartottam, Baba szive meg-megallt egyre hosszabb idokre. Doki dontott, azonnal szedaltak es toltak a mutobe.
Felesleges orakat szenvedni ha nincs ra szukseg. En megprobaltam...de felesleges.
Konnyu szulest es nagyon sok boldogsagot kivanok nektek!
2011. febr. 27. 04:56
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem fogok kérni...:)
2011. febr. 27. 18:26
14/15 anonim válasza:
Szia! Én nem kaptam, mondjuk így is terveztem, és így volt tökéletes, ahogy volt. :) Mondjuk annyira nem is féltem az egésztől, hamar meg is volt a kislányom, összesen 5 és fél óra alatt, bár tény, hogy durvák voltak a fájások, a 10 percesek után egyből 3 percesek lettek, utána meg sokáig egybefüggőek... hát durva volt, de tényleg ki lehetett bírni! A mai napig minden nap eszembe jut az egész, és nagyon jó szívvel gondolok vissza minden egyes percére, minden fájdalmára! :) Persze egyáltalán nem ítélem el azt, aki kér epidurált, de én tuti a másodiknál sem fogok! :)
2011. febr. 28. 10:44
15/15 anonim válasza:
Én sem féltem és nem úgy indultam neki,hogy jaj mi lesz? Már a 41.hetet tapostam,túl akartam lenni az egészen. Nem félelem kérdése mennyire fáj! De szobrot állítanék annak aki kitalálta,utolsó 3 órára kaptam meg és nagyon jó volt. Semmi utóhatás/mellékhatás,nem tudom hogy csináltam volna végig nélküle,nem maradt volna erőm nyomni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!