Kérnétek külön szobát? Nem bírom eldönteni, mi lenne a jobb. Tudom, hogy nem lehet tudni előre kikkel kerülsz egy szobába, és lehet jobb is, ha van társaságod.
Kértem, és nem bántam meg. Jó volt, hogy nem kellett máshoz alkalmazkodnom a mosdó miatt. Szopi után nem egyszer volt gondom, hogy azonnal rohanni kellett, és mg az is késő volt. A másik, hogy jobban tudtunk a lányommal aludni, mert a többi szobában kb mindig sírt egy baba, ha becsuktam az ajót legalább azt nem kellett hallgatnom, amikor más babókája sír éjszaka.
Társaságra vágytam akkor kimentem sétálni a folyosóra ott mindig valaki tologatta a babókát, de nem igen vágytam másra mint a családomra:) Talán annyiból volt rossz, hogy a babókámat nem tudtam kire hagyni amíg fürödtem ( ezért behúztam magammmal, és nem igazán volt ez jó így, de ki lehetett bírni két napig. Nem jöhetett be Apa csak napi egyszer fürdetni, és utána maradt az üvegfal, függetlenül milyen szobát kértem.
Én Pesten szültem (a Bajcsyban), és egy ágyas, nem fizetős szobába kerültem a picimmel. Nagy szerencsém volt. Jó volt, mert így a rokonok (Apa, Nagyi) valóban akkor jöttek, amikor akartak, nekünk pedig nyugalmunk volt, nem zavart a sírás senkit, és minket sem sírt fel senki. Telepakolhattam a szobát, egyedül használtam a pelenkázót, stb. Annyiban volt rossz, hogy nem volt kire bízni a kicsit, amikor kimentem WC-re, vagy tusolni. Így akkorra időzítettem a tusolást, amikor Apa bent volt nálunk, és akkor pisiltem, ha a picim aludt.
Ha lehet, a második babánál is egy ágyas szobába megyek, még akkor is, ha fizetni kell érte. Nagyon nyugalmas, kényelmes egyedül lenni, hiszen az első napokban én csak a közvetlen családomat akartam magunk körül tudni, más nem hiányzott. A babócát, ha akartam volna, betolhattam volna a nővérkékhez, ha dolgom volt, de büszke vagyok rá, hogy ez egyszer sem fordult elő, csak az esti fürdetésnél látták. Így már az első napokban össze tudtunk szokni, és ez sokat számított később is.
Kedves 12:26
Én a 12:30as vagyok. egy helyen voltunk :) nekem is nagyon jó volt, főleg hogy a baba is maradhatott éjszakára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!