Igaz az, hogy akinek menstruációja alatt is nagyon fájt a hasa könnyebben szül?
Szia!
Hát szerintem nincs köze hozzá, legalábbis nálam nem volt.
Nekem nagyon fájt hasam menzesznél sokszor hánytam a fájdalomtól, és mégis majd meghaltam annyira fájtak a szülési fájások is, kőkemény 12 órát vajúdtam.:(
En is cafolok. Nekem soha nem volt gond a mensimmel, nem gorcsoltem, nem puffadtam, nem faradtam. Annyi jele volt, hogy vereztem. Rendszeresen 3 napos volt a mensim es mini tampontol nagyobbat nem hasznaltam.
A szulesem is hasonlo volt: harom orat vajudtam 2 es 1 percesekkel, elotte semmi fajdalom, meglepoen jol tagultam es meg eda-t sem kaptam, illetve semmilyen egyeb fajdalomcsillapitot, mert nem volt ra ido, alig ertem be a korhazba. Gatmetszes es repedes nelkul szultem meg a majd negy kilos fiamat, pedig elso baba. Nem azt mondom, hogy nem fajt, mert fajt nagyon, de halalkozeli elmenyt okozo fajdalmam nem volt.
Viszont a szules utani elso mensim kegyetlen volt, tokeletes ellentetje a regebbieknek...
Sajnos én is nagyon görcsölök, menni is alig tudok olyankor.
semmi köze a szüléshez! 1. babámmal 3 napig folyamatos fájásaim voltak, mire nagy nehezen beindították a szülést, és majdnem 1 nap kellett, hogy megszülessen a drága, a vége felé már 180-as fájásokat mért a gép....
2. babám sem született sokkal könnyebben.
Viszont szülés után kicsit enyhébbek lettek a mensigörcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!