Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz az, hogy akinek menstruác...

Igaz az, hogy akinek menstruációja alatt is nagyon fájt a hasa könnyebben szül?

Figyelt kérdés
Pár ismerősömmel beszélgettünk, és akinek hónapról hónapra kín volt a menzesz, az viszonylag könnyen szült, azt mondta hasonló volt a fájdalom, és emiatt jobban tudta kezelni. Akinek pedig sose fájt, annak sokkal rosszabbul jött le ez a fájdalom, és nagyobb kínnak élte meg a vajúdást. Szerintetek?
2009. febr. 15. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát szerintem nincs köze hozzá, legalábbis nálam nem volt.

Nekem nagyon fájt hasam menzesznél sokszor hánytam a fájdalomtól, és mégis majd meghaltam annyira fájtak a szülési fájások is, kőkemény 12 órát vajúdtam.:(

2009. febr. 15. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon görcsölős voltam mindíg, sokszor itthon kellett maradjak miatta. A szülés más, sokkal fájdalmasabb volt nekem. Szerintem nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
2009. febr. 15. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sterintem ettől nem függ,lehet,hogy a másiknak is fáj annyira a menstruácioja,csak nagyobb a fájdalom küszöbe.Nekem mindig nagyon fájt,hánytam is a fájdalomtol,de mentem csináltam tettem a dolgomat,összetudtam magam szedni.Viszont az egyik kolléganőm egy kis hasfájástol már nem tudott dolgozni,mert nehezebben viseli.Nem hibás érte,de szerintem itt ez dominál legfőképpen.Ki hogy kezeli a fájdalmat.Ki jobban ki kevésbé.Kiváncsi leszek a szüléseinre.
2009. febr. 15. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

En is cafolok. Nekem soha nem volt gond a mensimmel, nem gorcsoltem, nem puffadtam, nem faradtam. Annyi jele volt, hogy vereztem. Rendszeresen 3 napos volt a mensim es mini tampontol nagyobbat nem hasznaltam.

A szulesem is hasonlo volt: harom orat vajudtam 2 es 1 percesekkel, elotte semmi fajdalom, meglepoen jol tagultam es meg eda-t sem kaptam, illetve semmilyen egyeb fajdalomcsillapitot, mert nem volt ra ido, alig ertem be a korhazba. Gatmetszes es repedes nelkul szultem meg a majd negy kilos fiamat, pedig elso baba. Nem azt mondom, hogy nem fajt, mert fajt nagyon, de halalkozeli elmenyt okozo fajdalmam nem volt.

Viszont a szules utani elso mensim kegyetlen volt, tokeletes ellentetje a regebbieknek...

2009. febr. 15. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem fájt a menszim,észre sem vettem és a szülésem is gyönyörű volt,4 óra és persze fájt,de nem szenvedtem azért annyira. Gyors volt és szép
2009. febr. 15. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is nagyon görcsölök, menni is alig tudok olyankor.

semmi köze a szüléshez! 1. babámmal 3 napig folyamatos fájásaim voltak, mire nagy nehezen beindították a szülést, és majdnem 1 nap kellett, hogy megszülessen a drága, a vége felé már 180-as fájásokat mért a gép....

2. babám sem született sokkal könnyebben.

Viszont szülés után kicsit enyhébbek lettek a mensigörcsök.

2009. febr. 16. 00:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Úgy látszik ez is csak egy "városi legenda"! Jó egészséget kívánok az anyukáknak, és babócáiknak!
2009. febr. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!