Milyen érzés szülni?
Szia
Nekem kalandos szulesem volt.
A ferjemmel toltottem az egesz napot a korhazban, mert mentovel bevittek a munkahelyerol.Begorcsolt a veseje es vert pisilt+hanyt.
Mar reggel ota 15-20 percenkent jottek a fajasok.Egesz nap konyorogtem, hogy varja mar meg a mamit, hogy jojjon hozzank es csak akkor szulessen meg.Este amikor az utolso vizsgalattal is kesz lettek, epp indultam haza, hogy ahd aludjon a ferjem.Felalltam a szekrol es abban a pillanatban elfolyt a magzatviz.
El kezdtem nevetni, ugy, hogy folytak akonnyeim, mert ez milyen mokas helyzet mar.
Mndtak, hogy setaljak at a szuleszetre, hogy megvizsgaljanak.
Kb 200-250 mterre volt, igy par perc mulva mar ott is voltunk.Na akkor mar nem nevetgeltem, mert amig oda ertunk megfagyott rajtam a vizes nadrag es majd meg fagytam.Akkor csak az jart a fejemben, hogy legkozelebb nyaron kell szulnom :D
Haza ment a ferjem a cuccaimert es meg vissza szalad megirni egy papirt, hogy sajat felelossegre jott ki a korhazbol.
Az ejszakat a korhazban toltottem es jottek szepen a fajasok.Delelott haza kuldtek, hogy lehet meg 2 nap is a babaig.
Akkor mergelodtem kicsit, hogy nem megy gyorsabban.Kimerult voltam, mert 8-12 percenkent jottek a fajasok.
Ha jottunk, de 1.5-2 ora mulva mehettunk is vissza, akkor mar csak ossze szoritott foggal, egy pluss kacsa nyakat tekergetve birtam magammal.
Akkor mar a szuloszobara mentunk.Ott megmutattak, hogyan kell hasznalni a gazt.Akkor a ferjem el kezdtett szorakozni es O szivta a gazt.En vajudas kozben korbe-korbe szladgaltam a szobaba es arra gondoltam, hogy ez milyen hulyen nez ki, hogy nagy hassal futok es kozben folyik ki belolem valami lotty es csikot hagyok a parkettan.Bo 5 ujjnyinal mehettem a medencebe.Ott mar nem gondolkoztam.Nem tudtam.Ferjem szerint osszeszoritott fogakkal torzulo fejjel valami metal bandaba illo horgest morgast vagy hasonlot produlatam.
A szemem beverzett a fejemet a kezemeimat es labaimat utottem a medence kemeny falaba.Masnap ugy neztem ki szo szerint mint akit megvertek.Kek zold es lila voltam.A fejemen tobb pup is volt.A szam bedagadt, mert azt haraptam.ALitolag foly belole a ver, de nem emlekszem ra.
Nem kiabaltam nem sikitottam, mert nem volt erom hozza.
Tobb fele szulest lehet megkulonboztetni szerintem.
1: aki nehezebbre szamitott.Faj neki is.Persze, hogy faj, de nem kibirhatatlanul es ezert nem is uvolt
2: akinek baromira faj es ezert uvolt
3: akinek faj es azert uvolt, hogy ra figyeljenek
4: akinek annyira faj, hogy nem tud uvolteni
en a 4. kategoria voltam
2 napig vajudtam, fajdalom csillapitas nelkul
nem segitettek szulni, nem nyomtak ki belolem a babat, nem segitettek gatmeccessel, viszont ugy szetrepedtem mint erett dinnye :(
Elmeletileg a kovetkezo konnyebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!