Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés szülni? Azt...

Milyen érzés szülni? Azt lehet érezni amikor a baba fesziti szét bennt a hüvelyt és a hüvelynyilást is?

Figyelt kérdés
Milyen érzés? Fájdalmas, vagy égető, vagy milyen?Közben tolofájások vannak?
2011. máj. 16. 11:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

égető, de nagyon

főleg, amikor a buksija bújik ki

2011. máj. 16. 11:20
 2/26 A kérdező kommentje:
De melyik fáj jobban? a tolofájások vagy amikor bujik ki?Köszi a választ!
2011. máj. 16. 11:22
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Amikor megindult kifele a baba, az már fáklyásmenet volt ahhoz képest, ami előtte volt. Különben én nem érzetem, hogy valami jön ki belőlem, csak kevésbé fájt mint előtte. De gondolom mindenkinék más és más.
2011. máj. 16. 11:24
 4/26 anonim ***** válasza:
nekem a tolófájások egyik szülésnél sem fájtak elviselhetetlenül, nekem jobban fájt a vajúdás, a tágulás része. A tolófájásnál legalább nyomhattam már, az sokat segített, hogy nem csak elviseltem a dolgokat, hanem azt éreztem, hogy tehetek is végre valamit a siker érdekében.
2011. máj. 16. 11:25
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekem sem tűnt fel hogy már jön kifelé, a tolófájáshoz képest semmi.
2011. máj. 16. 11:26
 6/26 anonim ***** válasza:
Utolsó tok jól megfogalmaztad, nálam is így volt. Én el sem hittem mikor kint volt a feje, úgy nyomták oda a kezem, hogy higgyem már el. Csak a munkát éreztem vele, azt nem hogy bújik ki.
2011. máj. 16. 11:27
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat):)
2011. máj. 16. 11:30
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát énnekem leginkább a derekam fájt, meg rettenetesen feszült odalenni. Szinte égett. Azt hittem, szétszakadok :( Pedig gátmetszés se kellett. Nekem a vajúdás semmi se volt a kitoláshoz képest :(
2011. máj. 16. 11:36
 9/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Várok még válaszokat!:) irjatok nyugodtan, kiváncsi vagyok a tapasztalatokra!
2011. máj. 16. 11:39
 10/26 anonim ***** válasza:

Hát én még inkább vajúdtam volna kicsit, ha ezzel helyettesíten lehetne a kitolást.. :) Nekem rettenetesen feszített szét, azt hittem, h szétszakadok, félig- meddig úgy is volt.. Én se éreztem, h kint a feje, meg is lepődtem, amikor mondták, h már itt tartunk.

A tolófájásokat meg nagyon erős székelési ingerre tudom hasonlítani. Tök jó olvasni, h mindenki mennyire másként éli meg ezt az egészet! :)

2011. máj. 16. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!