Milyen érzés szülni? Azt lehet érezni amikor a baba fesziti szét bennt a hüvelyt és a hüvelynyilást is?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Fájdalmas, vagy égető, vagy milyen?Közben tolofájások vannak?2011. máj. 16. 11:16
1/26 anonim válasza:
égető, de nagyon
főleg, amikor a buksija bújik ki
2/26 A kérdező kommentje:
De melyik fáj jobban? a tolofájások vagy amikor bujik ki?Köszi a választ!
2011. máj. 16. 11:22
3/26 anonim válasza:
Amikor megindult kifele a baba, az már fáklyásmenet volt ahhoz képest, ami előtte volt. Különben én nem érzetem, hogy valami jön ki belőlem, csak kevésbé fájt mint előtte. De gondolom mindenkinék más és más.
4/26 anonim válasza:
nekem a tolófájások egyik szülésnél sem fájtak elviselhetetlenül, nekem jobban fájt a vajúdás, a tágulás része. A tolófájásnál legalább nyomhattam már, az sokat segített, hogy nem csak elviseltem a dolgokat, hanem azt éreztem, hogy tehetek is végre valamit a siker érdekében.
5/26 anonim válasza:
Nekem sem tűnt fel hogy már jön kifelé, a tolófájáshoz képest semmi.
6/26 anonim válasza:
Utolsó tok jól megfogalmaztad, nálam is így volt. Én el sem hittem mikor kint volt a feje, úgy nyomták oda a kezem, hogy higgyem már el. Csak a munkát éreztem vele, azt nem hogy bújik ki.
7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat):)
2011. máj. 16. 11:30
8/26 anonim válasza:
Hát énnekem leginkább a derekam fájt, meg rettenetesen feszült odalenni. Szinte égett. Azt hittem, szétszakadok :( Pedig gátmetszés se kellett. Nekem a vajúdás semmi se volt a kitoláshoz képest :(
9/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Várok még válaszokat!:) irjatok nyugodtan, kiváncsi vagyok a tapasztalatokra!
2011. máj. 16. 11:39
10/26 anonim válasza:
Hát én még inkább vajúdtam volna kicsit, ha ezzel helyettesíten lehetne a kitolást.. :) Nekem rettenetesen feszített szét, azt hittem, h szétszakadok, félig- meddig úgy is volt.. Én se éreztem, h kint a feje, meg is lepődtem, amikor mondták, h már itt tartunk.
A tolófájásokat meg nagyon erős székelési ingerre tudom hasonlítani. Tök jó olvasni, h mindenki mennyire másként éli meg ezt az egészet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!