Milyen érzés szülni? Azt lehet érezni amikor a baba fesziti szét bennt a hüvelyt és a hüvelynyilást is?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Fájdalmas, vagy égető, vagy milyen?Közben tolofájások vannak?2011. máj. 16. 11:16
21/26 anonim válasza:
a kitolás szakasza attól függ, hogy mennyire vagy edzett, ha jó erős az altesti izomzatod, három nyomásra kinn van a gyereked, akkor már túl vagy azon, hogy bármit is érezzél.Tartalékold az energiáidat a vajúdás idején, aprókat lélegezz, figyeld a tested hullámzását, mert mindig van időd pihenni két fájás között.vigyázz magatokra.üdv
22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az utolso előtti 2 nek pedig gratulálok a picurokhoz!:) Jo babázást és gyors felépülést!:)
2011. máj. 16. 19:34
23/26 anonim válasza:
tegnap 14:33 vagyok. Háromszor szükség volt gátmetszésre. Elsőnél mivel vákuummal lett a metszés folytatásaként kicsit még repedtem is. A negyediknél, mindent megtettek, hogy ne kelljen sem vágni, se ne repedjek, de sajnos olyan gyorsan jött a cseppem, hogy szétszakadtam, egészen a végbélig. A hígabb széklet, okoz még némi problémát. :( Viszont az első három gyerkőc után egyáltalán nem maradt vissza semmi. Nem lett tág a hüvelyem, minden olyan volt mint régen. A negyedik szülés utániról még nem nyilatkozom, tegnap voltam hat hetes kontrollon. Spirált tetettem, viszont este a párommal ájultan zuhantunk az ágyba és nem gondoltunk, holmi felnőtt csibészkedésre. Na majd ha eljő az alkalom, elmondom, hogy harangozunk, vagy nem.
24/26 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolso, hát remélem minden rendben lesz most is és gondolom hogy igen, nagyon jo szervezeted van, rendbe fogsz jönni biztosan!:) Jo babázást kivánok!
2011. máj. 17. 09:46
25/26 anonim válasza:
Szegény kérdező,halálra ijesztettétek.Most nincs időm részletesen ,mesélni,de csodálatos volt,és alig éreztem fájdalmat.
26/26 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyos vagy utolso!:) ÖRÜLÖK ha neked könnyű szülésed volt HIDD EL EZT NAGYON JO HALLANI!:):):) köszi hogy irtál!:):):)
2011. máj. 18. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!