Milyen érzés szülni?
Tudom, hogy közhelyes a kérdés, de szeretnék egy pár tapasztalatot, hogy milyen érzés szülni. Gondolom, nagyon fáj. Most vagyok 13 hetes terhes és nagyon érdekel ez a téma.
Köszi a válaszokat előre is.
Hát iszonyú nagy fájdalommal jár,az biztos.hogy milyen érzés???iszonyú!!de amikor végre kibujik a várva-várt kis csodád,azt nagyon jó!az a pici kis fejecske,az apró ujjai,az hoyg felsir,az felejthetetlen.de az elötte lévö vajudás,hát az nem kellemes,a tuti.
(Zsoka)
Tényleg fáj, de mindenkinél más ez, nekem nem volt annyira brutál, fájt, az igaz, de ez annyira felejthető fájdalom, és mivel célja volt, nem is úgy tekintettem rá. Pl. egy fogfájás rosszabb, mert még értelme sincs:)
És az a tudat, hogy hamarosan a kezedben lesz a kicsikéd, sokkal elviselhetőbbé teszi a fájdalmakat.
Nem kell amúgy parázni, mondogasd magadnak, hogy ha parázol ha nem, gyerek még bent nem maradt, úgyhogy minek magadat fárasztani az idegeskedéssel:)
Jó babavárást, és szeptemberben könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!