Másnak is "ciki" a szülés?
Sziasztok. Tudom, hogy ez a ciki rossz szó, de nem jut most hirtelen más az eszembe. 2 hét múlva szülöm az első babám. Hónapok óta attól félek, hogy a szülés közben nehogy valamilyen kellemetlen helyzetbe kerüljek. Sosem voltam prűd sem szégyenlős. A nőgyógyászaim mindig férfiak voltak, de most a szülésnél ez rendkívül zavar. Az orvosom majd velem egyidős, és tudom lehet már ezer szülést látott, akkor sem tudja átérezni az ott zajló dolgokat hisz férfi.
Még sosem láttam, szülést nem tudom mi folyik ott ki az emberből már elnézést. És ez engem rettenetesen feszélyez. A szülésznőm ráadásul ellenzi a beöntést tehát anélkül fogok szülni. Mondta ne izguljak nem ezzel leszek elfoglalva.
Persze így előre sok mindent gondol az ember. Másnak is voltak ilyen irányú félelmei? Vagy csak én érzem azt hogy ha bármi "baleset" történik az kellemetlen és megalázó?
Köszönöm a válaszokat.
Hát bízom benne, hogy én is így leszek majd ott. Igaz az egész terhességemet a hasmenés kísérte végig. Étvágyam már nincs szóval remélem előtte majd itthon el tudom intézni a dolgokat.
Mindekinek köszönöm. Aki még előtte van annak könnyű szülést, aki már babázik, annak nagyon nagyon sok boldogságot.
Nekem nem volt beöntésem de nem éreztem hátrányát.nem kakiltam de és nem volt gond a szülésnél:)
Én lepisiltem a szülésznőt..ez van az ellen semmit nem lehet tenni!
Én rosszabb voltam. telibedurrantottam az orvost. Valamit ellenőrzött ott lent, fájás, pukk! Égett az arcom, mert mindenki nevetni kezdett, a dokinak is szabadkoztam, de azt mondta, történt már cifrább dolog is vele.
most már én is nevetek rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!