Kitüremkedő aranyér ciki szülés közben?
Sajnos terhesség alatt sok gondom volt vele, említettem a dokimnak, ő erre azt mondta, h kezelgessem kitartóan.
Kezelem is , néha jobb, de néha rosszabb, főleg székelés után "jön ki". Mi lesz a szülésnél a beöntés után, akkor is ki fog jönni? Tudom, hogy a dokik már sok mindent láttak, csak mégis aggódom, hogy szülésnél nem fog mégjobban kitüremkedni?
A kitolástól sok esetben annak is kijön (pl. nekem), akinek előtte nem volt. És nem annyira, mint terhesség közben, hanem sokkal durvábban.
Hidd el: ott már semmi nem ciki.
Amúgy szerintem terhesség alatt max tüneti kezelést érdemes csinálni, krém, kúp, mert szüléskor nagy valószínűséggel úgyis kijön, tehát műtéti beavatkozást (ha tervezed) csak utána érdemes csináltatni.
szia
Két szülésen vagyok túl.
az első szülésemnél lett aranyerem, úgy kifordult (bocsi), hogy a doki tolta vissza. Hát meglepődtem, nem is kicsit.
A másodikat is nála szültem, kicsit neccesebb lett az aranyerem mint az elsőnél. úgy bedurrant szülés után, hogy nem a gátsebem, hanem az aranyerem miatt nem bírtam ülni kb. 2 hétig. Akkora göbök voltak a fenekemnél, hogy alig találtam a kúppal a nyílást.
A szülésznő meg is kérdezte még a szülőszobán, hogy ugye hoztam be magammal kúpot és krémet.
hát persze, hogy nem. Hiszen a két szülés között nem volt vele gondom. Anyukám hozta reggel be, mert nagyon fájt.
Nekem már szülés előtt annyira kint volt, hogy az összes doki a végén (kórházba voltam az uccsó 1 hetet, 2 naponta vizsgáltak-magzatvíz tiszta-e) aki vizsgált meg is dícsérte:)
Szülésnél még dúrvább lett, utána nem a gátseb+ szakadás fájt, hanem ez.
4 hónapja szültem, 3 dudor még megvan. Szerintem ezen csak a sebészkés segít majd:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!