Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kitüremkedő aranyér ciki...

Kitüremkedő aranyér ciki szülés közben?

Figyelt kérdés

Sajnos terhesség alatt sok gondom volt vele, említettem a dokimnak, ő erre azt mondta, h kezelgessem kitartóan.

Kezelem is , néha jobb, de néha rosszabb, főleg székelés után "jön ki". Mi lesz a szülésnél a beöntés után, akkor is ki fog jönni? Tudom, hogy a dokik már sok mindent láttak, csak mégis aggódom, hogy szülésnél nem fog mégjobban kitüremkedni?

2010. máj. 21. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Hidd el, láttak már ők ilyet, sőt! Ne aggódj, szülés közben úgysem ez fog érdekelni!
2010. máj. 21. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

A kitolástól sok esetben annak is kijön (pl. nekem), akinek előtte nem volt. És nem annyira, mint terhesség közben, hanem sokkal durvábban.

Hidd el: ott már semmi nem ciki.

Amúgy szerintem terhesség alatt max tüneti kezelést érdemes csinálni, krém, kúp, mert szüléskor nagy valószínűséggel úgyis kijön, tehát műtéti beavatkozást (ha tervezed) csak utána érdemes csináltatni.

2010. máj. 21. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 21. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:

szia

Két szülésen vagyok túl.

az első szülésemnél lett aranyerem, úgy kifordult (bocsi), hogy a doki tolta vissza. Hát meglepődtem, nem is kicsit.

A másodikat is nála szültem, kicsit neccesebb lett az aranyerem mint az elsőnél. úgy bedurrant szülés után, hogy nem a gátsebem, hanem az aranyerem miatt nem bírtam ülni kb. 2 hétig. Akkora göbök voltak a fenekemnél, hogy alig találtam a kúppal a nyílást.

A szülésznő meg is kérdezte még a szülőszobán, hogy ugye hoztam be magammal kúpot és krémet.

hát persze, hogy nem. Hiszen a két szülés között nem volt vele gondom. Anyukám hozta reggel be, mert nagyon fájt.

2010. máj. 21. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szülésnél teljesen normális! Én eddig háromszor szültem, az első kettőnél jól kijött, a harmadiknál a doki is megjegyezte, hogy most milyen jól "megúsztam", erre a szülés után pár nappal sebészileg kellett rendbetenni, mert kizáródott... 5 nap múlva szülök megint, és már most ramaty állapotban van az aranyerem, ami a szüléstől még "jobb" lesz. Sajnos ezzel rengeteg kismama küzd, ebből kifolyólag a doki, szülésznő előtt egyáltalán nem ciki!
2010. máj. 21. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem már szülés előtt annyira kint volt, hogy az összes doki a végén (kórházba voltam az uccsó 1 hetet, 2 naponta vizsgáltak-magzatvíz tiszta-e) aki vizsgált meg is dícsérte:)

Szülésnél még dúrvább lett, utána nem a gátseb+ szakadás fájt, hanem ez.

4 hónapja szültem, 3 dudor még megvan. Szerintem ezen csak a sebészkés segít majd:(

2010. máj. 21. 18:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Ezek szerint végleges megoldás csak a műtét lehet.
2010. máj. 21. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
"szüles közben semmi sem kinos" a szülesznömet ideztem es igy is van. Nekem konkretan ezt arra mondtak, hogy sikerült kicsit "odapiszkitani".
2010. máj. 21. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Kicsit segíthetsz rajta, ha azt a vastagabb baba popsitörlőt használod. Nagyon jó még rá a kék kenőcs.
2010. máj. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!