Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyiben volt más a második...

Mennyiben volt más a második szülés?

Figyelt kérdés
Nekem az első nagyon hosszú, nagyon fájdalmas volt, és már most rettegek. Van esélyem, hogy most másként lesz, vagy ilyenre nem lehet adni?
2011. febr. 15. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagy általánosságokat tekinve a másoik gyors és könnyű szokott lenni, de minden test minden szülés má.
2011. febr. 15. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
időben nekem ugyanannyi volt, de más elosztásban. A vajúdás másodszorra fél órával hosszabb lett, a kitolás pedig ezzel a fél órával rövidebb, egy kisebb tolófájás, majd a következőre egynyomásra kizúgott a gyerek.Nem volt semmi vacakolódás mint az elsővel
2011. febr. 15. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is másfél napos 5 perces fájásokkal teli vajúdás volt az első. Rettegtem a másodiktól. De nagyon meglepődtünk rajta, hogy ilyen "könnyen" sikerült. Éjfélkor kezdődtek a fájások 15 és 8 percesek voltak, teljesen rendszertelenül, így mentem be a kórházba reggel 8-kor. Meg voltunk róla győződve, hogy majd max. este lesz belőle baba. Én még vígan magyaráztam 10 órakor is a nőgyógyásznak, hogy nem fáj eléggé, sosem lesz ennek vége, beijesztett, hogy akkor legyen oxitocin, de EDA nélkül. Na erre mindjárt jött is az első tolófájás. 11.20-ra már meg is volt a kisfiam, 2. tolásra, gátvédelemmel, csak lestünk, hogy ilyen is van. Remélem 3-ra is ilyen lesz.
2011. febr. 15. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Elírtam 10.20-ra lett meg.
2011. febr. 15. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindkét szülésem percre pontosan 6 óra volt!

De a második sokkal jobban fájt.... :(

Bár ki tudja,a lányom 2980 grammal született, a kisfiam 3800-al!Lehet ez is közrejátszott!

2011. febr. 15. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal, de sokkal könnyebb volt minden szempontból.

Gyorsabb is, bár az első is gyorsan ment. 3 óra, majd 1 óra.

2011. febr. 15. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:

1, 8:40

2, 3:40

De inkább hiába volt rövidebb,sokkal-sokkal jobban fájt!!!

2011. febr. 15. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Szóval inkább 10 8 órás,mint mégegy 3!!!

(Csak bezavartak a gyerekek!:-))

2011. febr. 15. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy a második gyorsabb, de fájdalmasabb? köszi a válaszokat!
2011. febr. 15. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyorsabb volt és sokkal fájdalmasabb!!!
2011. febr. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!