Mennyiben volt más a második szülés?
Figyelt kérdés
Nekem az első nagyon hosszú, nagyon fájdalmas volt, és már most rettegek. Van esélyem, hogy most másként lesz, vagy ilyenre nem lehet adni?2011. febr. 15. 16:27
1/10 anonim válasza:
Nagy általánosságokat tekinve a másoik gyors és könnyű szokott lenni, de minden test minden szülés má.
2/10 anonim válasza:
időben nekem ugyanannyi volt, de más elosztásban. A vajúdás másodszorra fél órával hosszabb lett, a kitolás pedig ezzel a fél órával rövidebb, egy kisebb tolófájás, majd a következőre egynyomásra kizúgott a gyerek.Nem volt semmi vacakolódás mint az elsővel
3/10 anonim válasza:
Nekem is másfél napos 5 perces fájásokkal teli vajúdás volt az első. Rettegtem a másodiktól. De nagyon meglepődtünk rajta, hogy ilyen "könnyen" sikerült. Éjfélkor kezdődtek a fájások 15 és 8 percesek voltak, teljesen rendszertelenül, így mentem be a kórházba reggel 8-kor. Meg voltunk róla győződve, hogy majd max. este lesz belőle baba. Én még vígan magyaráztam 10 órakor is a nőgyógyásznak, hogy nem fáj eléggé, sosem lesz ennek vége, beijesztett, hogy akkor legyen oxitocin, de EDA nélkül. Na erre mindjárt jött is az első tolófájás. 11.20-ra már meg is volt a kisfiam, 2. tolásra, gátvédelemmel, csak lestünk, hogy ilyen is van. Remélem 3-ra is ilyen lesz.
4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elírtam 10.20-ra lett meg.
5/10 anonim válasza:
Mindkét szülésem percre pontosan 6 óra volt!
De a második sokkal jobban fájt.... :(
Bár ki tudja,a lányom 2980 grammal született, a kisfiam 3800-al!Lehet ez is közrejátszott!
6/10 anonim válasza:
Nekem sokkal, de sokkal könnyebb volt minden szempontból.
Gyorsabb is, bár az első is gyorsan ment. 3 óra, majd 1 óra.
7/10 anonim válasza:
1, 8:40
2, 3:40
De inkább hiába volt rövidebb,sokkal-sokkal jobban fájt!!!
8/10 anonim válasza:
Szóval inkább 10 8 órás,mint mégegy 3!!!
(Csak bezavartak a gyerekek!:-))
9/10 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy a második gyorsabb, de fájdalmasabb? köszi a válaszokat!
2011. febr. 15. 23:49
10/10 anonim válasza:
Gyorsabb volt és sokkal fájdalmasabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!