Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második szülés mennyiben volt...

Második szülés mennyiben volt más, mint az első?

Figyelt kérdés
Fájások, hossz, szülés indulása, stb? Nekem az elsőnél nem volt egyáltalán rendszeres fájásom. Oxitocin is kellett. 12 óra alatt volt meg a pici. Kb. ugyanerre számíthatok? (Tudom, valószínű az ideje kicsit rövidebb lesz). Holnapra vagyok kiírva, az előzőnél a nyákdugó már ilyenkor rég elment. Most viszont már egy ujjnyira kitágultam, anno csak felfejtődött ilyenkorra.
2010. szept. 24. 07:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is oxitocinos volt az első azt se tudtam mikor kell nyomni, mert retentő hosszú volt az egész, és elfáradtam.

Másodiknál 3 óra alatt meglett a fiam, egyből ötperces fájásokkal. 3. nyomásra kint volt, a doki alig ért be. Szuper volt, hogy megindult magától, egész más érzés volt, megélni, hogy hogyan kéne működnie a természetes folyamatnak. Először valahogy a sok doktor, és az egész tortúra mai napig is rossz élmény.

2010. szept. 24. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!