Mennyi hálapénzt szokás adni szülésorvosnak és szülésznőnek mostanában?
Amúgy lehet hogy én nagyon hülye vagyok, de a doki nem azért kapja a fizetését hogy levezesse a szülést és ha úgy adódik isten ments akkor megmentse a szülő nő és a születendő gyerek életét?A hentesnek meg a zöldségesnek miért nem adtok 100 ezreket?Pedig ha nem szolgál ki, éhen halsz!
Bocsánat az off-ért, de egyszerűen nem tudom felfogni ezeket a 100 ezres hálapénzeket, mit háláljak meg?Azt hogy elvégzi a munkáját?
Egy petákot nem adtam a dokinak, pedig nálam tényleg életmentő volt a császár, de ami volt pénzem abból inkább a gyereknek vettem meg a szükséges dolgokat.
"A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:48" Ti itt nem hazudtoljátok meg a magyar embert. Az egészből csak a nagy irigység jött le,más semmi. A hálapénzt összevonni azzal hogy én mennyit érek a férjemnek,csak gratulálni tudok. Ezek szerint többségeteknek csak 20 000-ret. Én ezzel azt akartam megmutatni,hogy mekkora különbség lehet orvos és orvos között,hogy nem mindegyik csak a markát tartja. Van aki simán eltette volna ezt a pénzt. A prof azóta is a barátunk. Hogy mi lett volna ha meghalok azt inkább hagyjuk te gonoszság megtestesítője.
"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:02" Tévedésben vagy,magánorvosnál más a helyzet. Az enyém is az volt. De megfogadtam mert szimpatikus volt és kedves minden vizsgálatnál. Meg nem ezen múlt volna hogy mit adok nekik majd enni.
"A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:14" Elhiszed hogy kicsit sem érdekel mit gondolsz? Nevezhetsz egy 41 éves nőt buta libának,magadat minősíted vele. Akivel az ember hetente összejár az nem mondvacsinált barát. Amúgy két évesek a kicsik,talán ki tudod számolni hány évesen jött össze ez nekünk. A férjem azóta is nagy összegekkel támogatja a klinikát. Ezt már ő sem utasítja vissza. Sajnálom,hogy neked csak ennyi jutott. A gyűlölködés.
23:02-vel értek egyet. Itt mindekinek ennyi pénze van?! Mikor a kisebbik lányommal voltam terhes és elmentünk kirándulni a szálásadóval összebarátkoztunk. okat beszélgettünk, persze a szülésről és a világ legtermészetesebb dolgaként megkérdezte, hogy mennyi egy szülés Debrecenbe? (Ott szültem). Én meg elmondtam a véleményem róla és láttam rajta, hogy meglepődött és elgondolkozott rajta. Egyébként ha olyan betegség vagy császár mittomén' miatt aggódnom kellene, tuti megfogadnék 1 dokit, de így?!
A félmillásnak nem sértegetni akartak, csak furán jött le amit írtál... érted? (Nagyképűnek tűnik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!