Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menyire vágják a vaginát...

Menyire vágják a vaginát mikor szülök?

Figyelt kérdés
a ferjem nemtudja be jojon vagy nem en szeretnem de o nem nagyon akar mit csinaljak erotesem vagy ne
2011. febr. 1. 11:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Ne erőltesd,csak akkor menjen be,ha ő is akar.Gondolom nem Magyarországból írsz,ezért ilyen az írásod.A felső sort nem is értem.
2011. febr. 1. 11:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem bent volt a szülésnél,felejthetetlen élmény volt neki,a fejednél fog állni,sok mindent nem fog látni,de szerintem ha ezt kihagyja .... bánni fogja!!

És nekem lelkileg rettenetesen sokat segített,hogy ott volt és fogta a kezem!!! :))))

2011. febr. 1. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Azért írásjelek külföldi billentyűzeteken is vannak, még ha ékezetek nem is...

De a kérdésre válaszolva szerintem ne erőltesd! Nem biztos, hogy a későbbiekre gondolva jót tesz a kapcsolatotoknak, ha erőlteted, hogy bent legyen, ha ő nem akar! Mond el neki, hogy te nagyon szeretnéd, jól esne neked, ha ott lenne, de akkor sem haragszol meg rá, ha ő nem szeretne bent lenni.

2011. febr. 1. 11:59
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a gátmetszésre gondol az első sorban.

Kedves kérdező. A helyesírásod borzalmas, de hogy a kérdésedre is válaszoljak. A gátadat vágják meg kb 1cm-en, de ezt nem érzed illetve a párod sem látja. Másrészt ott és akkor ez lesz a legkevesebb gondotok. Hidd el, jobb ha nincs bennt. Ha nem akarja semmiképpen se erőltesd és ne is hangoztasd, hogy te mit szeretnél. Ezt neki kell eldöntenie.

2011. febr. 1. 12:00
 5/17 A kérdező kommentje:
ne hari az irasomert de nem magyar suliba jartam es ezert sajnos rossz a helyesirasom
2011. febr. 1. 12:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, jobb neked ha bent van - de ez az ő döntése legyen. Ha nagyon idegenkedik, akkor ne erőltesd, de ha szeretnéd, hogy ott legyen, azt is mondd meg neki.
 7/17 A kérdező kommentje:
de kosz hogy ki javitotad:D
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha nem akar ne menjen be!

A vágás miatt mondjuk tökmindegy, abból speciel ő semmit nem fog látni.

2011. febr. 1. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az apukának mindenáron bent lenni, mivel az én férjem is bizonytalan volt, úgy oldottuk meg, hogy a vajúdás alatt velem volt, mikor jött a kitolás akkor kint várakozott és amikor a baba már a hasamon volt, újra bejött:)
2011. febr. 1. 13:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, akkor menjen be. Az én férjem bent volt, nagyon jó élmény maradt neki, de nem nézett oda közvetlenül, csak a fejemnél állt, és engem nézett, de egyből láthatta a babát, és megfoghatta. Vágni nem vágtak nekem nagyot, észre sem vettem, és kevés öltés volt, nem is fájt utána. A férjed ha bemegy, ne nézzen ott alul szerintem.
2011. febr. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!