Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél menyire fáj...

Császármetszésnél menyire fáj az edidurális érzés telenitő? Nagyon fáj?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt.
2009. szept. 2. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak egy kis szúrást fogsz érezni. Nem rosszabb, mint egy vérvétel.
2009. szept. 2. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor abban a pillanatban annyira izgulsz majd,hogy nem fáj egyáltalán!Nekem az volt 6 évvel ezelőtt.Nem fáj csak miután kész vagy és levittek a kórterembe nekem iszonyú félelmetes volt,hogy nem éreztem a lábamat.De hamar elkezdett zsibbadni majd teljesen visszajött,hogy érezzem is a lábam.Semmi utóhatás nem volt!
2009. szept. 2. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

azért kicsit félek rtőle

2009. szept. 2. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj! Nekem addig fájt, amíg keresték a helyét hova adják be. Egyet ne felejts el! Rögtön utána inni-inni és inni! Akkor nem fog fájni a fejed! Az se baj, hagy 3-4 litert iszol meg. Kérj akkor inkább olyan inni valót, amit nagyon szeretsz és itatja magát arra a pár napra!
2009. szept. 2. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Megerősíteném az előttem szolok tapasztalatát. Nekem mindkét lányom császárral született,gerincérzéstelenítéssel,nem fájdalmas,picit kellemetlen,hogy a gerincednél szúrkálnak.

Ahol én szültem ott 12 oráig nem emelheted fel utána a fejedet,elkerülvén a fefájást.

2009. szept. 3. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én féltem, hogy majd fájni fog, de semmit sem éreztem belőle. Nekem az volt kellemetlen, hogy mielőtt beadta nyomkodta a gerincemet az öklével.

2009. szept. 4. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
A tévedések elkerülése érdekében: van spinális és van epidurális érzéstelenítés. A spinálisnál totál lezsibbadsz, 12 órát nem mozoghatsz és ezután kell meginni sok folyadékot. Az epidurálisnál (EDA) egy kanült helyeznek be és azon keresztül adagolják a fájdalomcsillapítót is mondjuk éjszakára. Lehet mozogni és nem kell inni, sokkal jobb. Nekem volt részem mindkettőben. Abszolút nem fog fájni.
2009. szept. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!