Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha el megy a magzatvized...

Ha el megy a magzatvized utana menyire folyik, hogy eljuss a korhazba taxival mivel kell felcsomagoljad magad; eleg egy betet, vagy egyszeruen egy torolkozo a bugyidba es mehetsz? Mi a legbiztonsagosabb?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég egy inkontinencia betét. Csak akkor folyik nagyon, amikor tényleg elmegy. Utána feküdj le egy kicsit, hogy a köldökzsinór nehogy előre essen! Ez nagyon fontos! Ez után a baba feje általában beilleszkedik annyira, hogy szinte teljesen elzárja a szülőcsatornát és csak szivárog a víz. Erre meg elég a betét.
2009. márc. 31. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A magzatvíz sokféleképpen elfolyhat. Lehet lassan csordogáló és hírtelen sok is, de egyszerre nem folyik el nagy mennyiség, mert (normál esetben) csak a fejvíz tud kifolyni. Azaz, az a víz, ami a baba beékelődött feje előtt van. Szóval, egy nagyobb betét vagy egy kisebb törülköző biztosan megteszi a korházig.
2009. márc. 31. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Van, akinek rengeteg kifolyik egyszerre, van, aki pedig szinte észre sem veszi, mert csak szivárog. Nekem az utóbbi volt és egy betét elég volt. Vihetsz magaddal törölközőt, mert ezt előre nem lehet tudni.
2009. márc. 31. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem a lányomnál folyt el a magzatvizem, nem is folyt hanem ömlött. Törölközőt kellett magammal vinnem, de így is minden cuccom ami alulról rajtam volt, csupa olyan lett, de akkor ott nem foglalkoztam se én, se a párom azzal, hogy olyan lett a ruhám (sőt még az ágyunk is, mert éjjel volt) csak az volt a fontos, hogy nem sokára a karomba vehettem a gyerekemet.
2009. márc. 31. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itthon elfolyt a java, de mire beértünk a kórházba átáztam. igaz csak tisztasági betét volt benn mert nem gondoltam hogy még folyni fog.
2009. márc. 31. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Szia !Nekem gyakran folyt és iszonyú sok egyszerre." perc a kórház gyalog,és épp elég volt addig a betét...
2009. ápr. 1. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!