Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meséltek valami vicces szülése...

Meséltek valami vicces szüléses sztorikat? (:

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 szikra veronika ***** válasza:
93%
jó pár éve történt már a dolog. Nővérem szülni indult amikor út közben találkoztunk velük. (két autó áll egymás mellett)Átszólok nekik, na mi van veletek? Tesóm és sógorom egyszerre megyünk mert elfolyt a víz. Mi is párommal mentünk tovább, majd megálltunk és jól leszidott: MINEK ÖRÜLSZ ENNYIRE? NEM ELÉG HOGY SZEGÉNY TESÓD MINDJÁRT SZÜL ÉS MÉG VÍZVEZETÉK SZERELŐT IS KELL KERESNIÜK? mire én. Drágám a tesóm szül a magzatvíz folyt el.
2011. febr. 24. 19:15
 62/75 anonim ***** válasza:
94%
Ez az utolsó nagyon jóóóóó:)
2011. febr. 24. 20:28
 63/75 anonim ***** válasza:
95%
Én már szültem egyszer, sajnos semmi vicces nem történt, de ezeken a sztorikon még most is folyik a könnyem. Most ismét babát várok, ha lesz vicces szülés-sztorim, megírom, jó lenne, ha ezúttal vidámabb szülésem lenne.
2011. febr. 24. 22:32
 64/75 anonim ***** válasza:
89%

szia

Hát nekem is egész mókás volt. :D nagyjából az egész.

úgy kezdődött hogy mivel már 9 napot ráhúztam befektettek, hogy indítják.hozzáteszem azt mondták ne reménykedjek gyors szülésben mert 3-4 nap mire ebből lesz valami mert elég kedvezőtlen a méhszáj állapota.mondom ez nagyon király.

bementem reggel kaptam egy tágító ballont és azt mondták hogy ettől majd elkezd fájni kicsit és ha esetleg kiesik a ballon szóljak.

amint leszálltam a székről már fájt is, azt mondták nem gond majd ez el fog múlni. mondom oké.kigaloppoztam lecsüccsentem és vártam a magam kis 6 perces görcseimmel.volt nst is szépen mutatta is a göcsöket. aztán kis idő elteltével 3 percesek lettek a fájások.kérdeztem nem e gáz hogy már 3 percenként jó fél percig tart.azt mondták nem baj majd elmúlik.mondom oké.közben postást címet is megkaptam mert akivel egy szobában voltam kismama üzengetett az anyukájának mert ö nem mehetett sehova mert gond volt a vérnyomásával.továbbra is a kis 3 perceseimmel jártam a folyosót oda vissza és vittem az üzeneteket.3 percenként megálltam megkapaszkodtam ameddig tartott a fájás és baktattam tovább:D aztán jött a rokonságom és ültünk a folyóson még mindig a 3 perceseimmel úgyhogy nem nagyon izgatott senkit.jött egy nővér aztán nagynéném megkérdezte hogy nem e gyanús hogy már jó egy órája rohangálok 3 perces fájásokkal.azt mondták ááá nem ez még nem az ...ezek még elfognak múlni és hogy ha igazi fájások lesznek azzal már nem fogok így rohangálni.jól van mondtuk oké.de csak meg maradt a fájdalom még egy óra múlva is.elmentem wc re és kipottyant a ballon.na mondom most ilyenkor mi is van??kimentem szóltam a nővérnek hogy elvesztettem a ballont.erre ö oké csüccsenjek le hív egy dokit megvizsgál.meg is nézett és közölte hogy megyünk a szülőszobára mert 4.5 de inkább 5 ujjnyira nyitva vagyok :D mondom neki ,ma meg lesz a babám azt mondja nem hogy ma de 2-3 óra múlva a kezemben lesz.mondom úristen ki sem tudom várni :D úgy örültem.mert ugye fel készítettek 3-4 napra.apára a szívbajt hoztam mert bőgve mentem ki a vizsgálóból annyira boldog voltam de ö ezt akkor még nem tudta hogy én mér bőgök.:D tol megijedt aranyom :D aztán bementünk.ott kezdődött hogy bekötik az oxitocint ,na én hevesen tiltakoztam mert utálom a tűt.harcoltunk pár percig hogy beadhassa:D aztán sikerül.vártunk elég kemény fájásokkal akkor már de még mindig elviccelődtünk.mindig mondta a szülésznő hogy mimnél jobban fáj annál közelebb vagyok a végéhez.hát mondom ez fantasztikus :D eztán közöltem hogy pisi lesz :D azt mondták pisiljek csak...mondom ide????? azt mondták igen hát mondom akkor oké.na én pisiltem 3x is de a másik kettőnél nem szóltam :D :P aztán amikor meglett a kislányom és vart a doki azon röhögött hogy mit jajgatok mikor csak törölget :D mondtam hogy ne szóljon bele nekem az fáj :D

ja és mikor varrt a doki közöltem apával hogy hazamegyünk jöhet a következő :D

hát kicsit hosszú lett de nekem szerintem nagyon jó kis szülésem volt :D és viccekben sem volt hiány :D

2011. febr. 25. 07:30
 65/75 anonim ***** válasza:
93%
Ez az eset már szülés után történt. Babás szobában voltam, de éjszakára bevittem a nővéreknek a kislányom, és meghagytam, ha sír, mindenképp hozzák ki nekem szoptatni. De én annyira fáradt voltam, nem tudtak felébreszteni. Felültem, és elkezdtem kotorászni a szekrényemben. Megkérdeztem hány óra van, ettem egy kis csokit, rendet raktam, közben szegény nővérke rázogatta a síró babát,és mindent megtett, hogy magamhoz térjek. Na következő éjszaka (gondolom híre ment milyen kótyagos vagyok) ugyan ez megismétlődött. Amikor már vagy tíz perce rázogatta a babát, hogy anyuka éhes a baba, meg kéne etetni, és én még mindig pakolásztam, egyszer csak ránéztem, és kijelentettem: látom én, de ez nem az én gyerekem! Na akkor már kezdett mérges lenni, miközben elkeseredett küzdelmet folytattunk , felébredt a szobatársam,kikapta a gyerekét a nővérke kezéből, jajj, de hát ez az én gyerekem!!! Akkorát nevettünk,utána ezt mesélték mindenkinek. :)))))
2011. febr. 28. 21:09
 66/75 anonim ***** válasza:
96%

Két fiam, és két lányom után az ötödik babám születésekor történt. Már durva fájásaim voltak, és a nagyon aranyos szülésznő el akarta valamivel vonni a figyelmemet. Megkérdezte, hogy na és fiú lesz, vagy kislány? Én meg ránéztem, és megkérdeztem: hideg, vagy meleg front van? Hatalmas kerek szemekkel hebegte, hogy meleg. Mondom: akkor lány! És lány is lett

Ki is fordult gyorsan a szobából :) Aztán fent a gyermekágyas osztályon hallottam vissza az esetet.

2011. febr. 28. 21:22
 67/75 anonim ***** válasza:
77%

Képzeljétek már 1 perces fájásaim voltak, amikor már a szülőszobában voltam. Iszonyatosan fájt már mindenem.Erre a férjemet meg hívják telefonon,hogy hogy vagyunk. Erre ő: "minden oké, csak fáj a seggem,mert aranyerem. Természetesen nem említette meg,hogy szülünk éppen.

Akkor nem nevettem ezen, mert szegény tiszta zavart volt, 5 percenként járt ki fosni. De most már jót nevetünk ezen. Akkor elküldtem volna jó meleg éghajlatra legszivesebben, ha tudtam volna beszélni a fájdalomtól.

2011. márc. 1. 09:32
 68/75 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó!!!Bugyim levegyem és punciforma a legjobb!!
2013. okt. 16. 23:38
 69/75 ElsiNiki ***** válasza:
77%
Én a vajúdóból 2 perceseseknel Elkezdtem smst írni a Férjemnek. Nagyon - nagyon sokáig írtam, csak írtam.. Két. Nap múlva eszembe jutott az SMS,megkertdeztem atole, hogy mit tudtam olyan rengeteg mindent írni? Mire furin nézett, es megmutatta az smsem, amiben ez állt: " Nagyon fáj. Hánytam is. " a mai napig nem tudom, hogy a viharba írhattam ezt a két sort del órán at...:)
2013. nov. 11. 23:50
 70/75 anonim ***** válasza:
71%
Én már a csúcsponton voltam fájásilag miközben a párom és a szülésznőm az építőiparról (vállalkozók vagyunk) beszélgettek meg hogy milyen sz@r a szülőszobán a burkolás.utólag nagyot nevettünk mikor mondtam h 3zen kakadtam vajúdás közben :)
2013. nov. 14. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!