Meséltek valami vicces szüléses sztorikat? (:
Nem velem esett meg,szomszédasszonyom mesélte:mikor az első gyerekével terhes volt eladták a kocsijukat,hogy kiságy babakocsi minden meglegyen és vettek egy trabantot.
Amikor eljött az idő hívta a dokit és elindultak a kórházba.Nagyba pöfögtek a trabival mikor leelözték a dokit,aki egy rozzant női bicajjal tekert a kórház felé.
Szólt a férjének lassítsanak,mert hagyták el a dokit,de mire beértek a doki bent volt.Úgylátszik ismert egy rövidebb utat:)
Utolsó!
Ez nagggggyyyyon jó!!!!
Ott szültem volna meg a kocsiba a röhögéstől!!!
A legnagyobb fájásaim voltak,megkérdezte a férjem,hogy:-Figyelj már,kérdezhetek valamit???
Én már válaszolni se bírtam,(mert hát,én vagány vagyok,fájdalomcsillapítás nélkül szülök)ennyit mondtam:-Höööööööööööö?
Férjem:-Csak azt akarom kérdezni szívem,hogy te szerinted szabadságra menjek,vagy betegre,mert 2 óra múlva mennem kéne dolgozni...
Na erre megjött az hangom,erőm,mert egyből ordítottam,hogy :SZERINTEM HÚÚÚZZZZÁÁÁÁLLLLL INNEN KI,TE MAJOM....
(hát kit érdekel már a tolófájásnál akármi is,már úgy voltam vele,hogy meghalok,erre a férjem ilyenekkel idegesített,meg azzal,hogy a falba volt az oxigén meg mit tudom én még mi bekötve,és be akarta indítani,hogy nem-e szívnánk egy kis gázt...Kiabáltam is vele,hogy szívjon nyugodtan...:-)
Nem tudom mennyire vicces, de akinek üzentem, jót szórakozott rajta.
A nagy fájások közepette, mikor már már rég ölni tudtam volna a császárért is, hívott a barátnőm, hogy mi újság. Férj beszélt vele, mert én már azt nem vállaltam. Csak halkan üzentem: használjatok gumit, és inkább fogadjatok örökbe egy gyereket....
Engem is megcsörgetett a barátnőm a 2 perces fájásoknál és megkérdezte:hogy vagy kicsim?
Én beleüvöltöttem a telefonba:naagyoon fááj és eldobtam a telefont.
A férjem akkor kapcsolta ki a telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!